Filip Stanković (©Star Sport)
Filip Stanković (©Star Sport)

Inter spreman da unovči talenat igrača na pozajmicama, među njima i Stanković

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.03.22. | 09:55

Jedini izuzetak je Martin Satrijano, s tim da i za njega postoji uslov zbog kojeg bi ga klub pustio...

Teška finansijska situacija uslovljena ekonomskom krizom zbog pandemije naterala je porodicu Žang da povuče nepopularni potez i pusti Romelua Lukakua i Ašrafa Hakimija za zbirno 180.000.000 evra kako bi se zakrpile sve rupe.

Inter je uspeo da prebrodi njihove odlaske i spreči dalje rasipanje šampionskog tima, ali kako se leto približava, a ekonomska situacija u svetu nije mnogo bolja zbog sada aktuelnog rata u Ukrajini, klub je primoran da reaguje i prikupi sredstva za mirno funkcionisanje i izlazak na transfer pijacu.

Izabrane vesti

20.45: (3,60) Turska (3,35) Italija (2,10)

Ovog puta Interov pristup biće nešto drugačiji. Ideja je da se unovči talenat mladih fudbalera koji se nalaze na pozajmicama u drugim klubovima. Iako je broj veći, osmorica njih biće u fokusu kada se nađu u izlogu, a to su napadači Samuele Mulatijeri iz Krotonea, Andrea Pinamonti iz Empolija i Sebastijano Espozito iz Bazela, zatim golmani Mikele di Gregorio iz Monce i Filip Stanković iz Volendama, štoper Monce Lorenco Pirola, te veziste Lusijen Agume iz Bresta i Gaetano Oristano iz Volendama.

Filip Stanković, inače sin trenera Crvene zvezde Dejana i mladi srpski reprezentativac, u nedavnom razgovoru za italijanske medije je otkrio da je napravio dobru odluku prelaskom u holandski Volendam i da se osamostalio, a tamo dobija šansu i minute koje u Interu ne može kraj još neprikosnovenog Samira Handanovića.

Jedini koji će imati delimičnu zabranu odlaska je Martin Satrijano. Urugvajski centarfor se zasad ispostavlja kao odlična investicija Nerazura koji su ga leta 2020. doveli iz Nasionala za 2.400.000 evra. Trenutno nastupa za Brest i dobro se snašao u francuskom prvenstvu, pošto je dobio nagradu za najboljeg igrača meseca februara. Inter (zasad) ne želi da ga proda, već da ga ostavi bar još jednu sezonu na pozajmici kako bi se dalje kalio za mnogo veće izazove u Interu.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

No, nije ni Satrijano nedodirljiv. U slučaju da bi ovog leta stigla ponuda od bar 10.000.000 evra za njega – Inter bi ga pustio odmah. Jer klubu je potreban kapital odmah, iako su rukovodioci svesni da bi Satrijano mogao da vredi i duplo više od eventualnih 10.000.000 evra ako bi nastavio da pruža dobre partije u Ligi 1. No, Inter mora i sada da živi od nečeg...



tagovi

InterFilip StankovićVolendamMartin Satrijano

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara