Komentari na vest

Inzagi neće En Nesirija, Balogun možda preskup, da li su Morata ili Taremi rešenje?

h

haha

pre 10 meseci

los klub ovaj Inter, posve los
Z

Zoi

pre 10 meseci

Lukaku ne pregovara sada sa juventusom, ali postoji informacija da je nakon finala LS njegov advokat kontaktirao Milan i Juventus. To je razlog zasto je Inter momentalno odustao. Takodje Inter ima tih 40 miliona, ali zeli da pregovara sa Arsenalom i verovatno ce uspeti da spuste cenu. Kada se zavrsi taj posao onda ce Korea biti prodat, a na njegovo mesto kao 4. napadac bi trebalo da uskoci Nzola. Ko je gledao Nzolu zna da je to igrac poput Lukakua ili Zapate koji svojom snagom raznose stopere
L

Liga sampinjona

pre 10 meseci

Podrska za Lukakua!💪🏻
t

tar

pre 10 meseci

Taremi je top pojačanje
S

Stari Ras

pre 10 meseci

što se njega tiče nekako sam skeptičan, sve se bojim(iako nisu ista pozicija) da je opet neki Safir daleko od toga da omalovažavam igrače sa tih kontinenata, ali jednostavno nisu za Inter.
I

Internazionale Milan

pre 10 meseci

Lukaku je obična svinja koja nema obraz ni malo !

Aleksandar Krstic

pre 10 meseci

Сви написани су лоше алтернативе. Боље уложити по мени 40 милиона у Хојлунда. И НЗола је фантастичан фудбалер. Требали би бар да их размотре. Свака част Аусилију што је откачио Лукакуа, ја сам иначе фан Лукакуа, и волео бих више од свега да игра у Интеру, али после свега, будимо реални, није заслужио.
R

Rekoba

pre 10 meseci

Ako prepuste Lukakua Juventusu - onda su potpuni idioti...
G

Gost 1999

pre 10 meseci

Taj isti Lukaku je dao auto gol protiv Sevilja u finalu Lige evrope i sada promašio prazan gol u finalu lige šampiona, plus pobegao u celzi za koji navija od "malena". Celzi nije ni postojao kada je on bio mali! Ne vredi kao covek ni 2 dinara! Prosto rečeno DRIPAC ! ! !