Ispunjena želja navijača: Radnički vratio Vidosavljevića

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.08.23. | 22:35

Veleobrt u slučaju mladog napadača

Ostao je Radnički ovog leta bez nekolicine važnih šrafova iz prošlosezonskog tima, ali je pristalicama Crvenih nekako najteže pao odlazak Milutina Vidosavljevića, koji se po isteku jednogodišnje pozajmice vratio u matični Čukarički. Da će Kragujevčani teško uspeti da nadomeste odlazak svog najboljeg strelca iz prošle sezone bilo je evidentno još tokom pripremnih utakmica, a naročito u uvodne dve runde novog šampionata.

Vidosavljević je, pak, po povratku na Banovo brdo prošao kompletne pripreme sa Čukom, ali je potom jednostavno skrajnut iz tima, pa ga nije bilo u sastavu u prve dve Čukine utakmice u novom prvenstvu. Bio je to signal za Šumadince da krenu u akciju i pokušaju da vrate vodećeg golgetera. Od početnog opipavanja pulsa, došlo se do konkretnih pregovora, koji su, prema zasnanjima MozzartSporta, pretočeni u dogovor o trogodišnjoj saradnji.

Izabrane vesti

Inače, malo ko je očekivao da će hitronogi napadač nakon sjajne sezone u dresu Radničkog 1923 ostati ne samo u Kragujevcu, već u srpskom fudbalu. I zaista, mnogi inostrani klubovi su se raspitivali za zdravlje 22-godišnjeg momka iz Kuršumlije, koji je na „Čika Dači“ doživeo potpunu renesansu nakon teškog perioda u španskom Levanteu. Sa sedam postignutih golova i četiri upisane asistencije Vidosavljević je bio jedna od ključnih karika u ekipi trenera Dejana Joksimovića u prethodnoj sezoni, koju je kragujevački superligaš završio u gornjoj polovini tabele.

Jasno je onda zbog čega bi ostanak mladog napadača mogao da predstavlja možda i najveće pojačanje za Kragujevčane u tekućem prelaznom roku, s obzirom da dobijaju već oprobanu opciju i igrača koji se u Joksimovićevom sistemu igre snalazi kao riba u vodi. Vidosavljević bi u narednih dan-dva trebao da se priključi saigračima, a ostaje samo pitanje da li će svoj povratnički debi u dresu Radničkog 1923 imati na subotnjem gostovanju TSC-u ili pak protiv Partizana na „Čika Dači“ sedam dana kasnije.  


tagovi

Milutin VidosavljevićRadnički KragujevacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara