Reprezentativci Italije (©AFP)
Reprezentativci Italije (©AFP)

Italijani i Norvežani u Mozzartu donose najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.06.23. | 11:12

Nigde nećete naći veće

Možda trenutno izbor fudbalskih utakmica nije tako veliki kao što smo navikli, ali bukmejkeri Mozzarta su i ove nedelje uspeli da pronađu nekoliko njih na koje vam nude sjajnu ponudu. Konkretno, na tri meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveću kvotu na svetu.

Jedan susret se igra na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine, gde je Italija favorit protiv Švajcarske, dok se preostale dve utakmice igraju u norveškom šampionatu.

Izabrane vesti

Mlada reprezentacija Italije se nije proslavila na otvaranju prvenstva Evrope, izgubila je od Francuske sa 2:1. Pogodak Pelegrija na asistenciju Tonalija nije bio dovoljan ni za bod, Kalimuendo i Barkola su poslali po jednu loptu u mrežu Azura. Sada Italijani moraju da se vade protiv Švajcarske, koja će imati priliku da eventualnom pobedom obezbedi plasman u četvrtfinale. Švajcarci već imaju tri poena, u prvom meču su posle preokreta savladali Norvešku 2:1.

ROZENBORG - SARPSBORG (NEDELJA, 17.00), KEC 2,15

Posrnuli norveški velikan Rozenborg se ni ove sezone neće boriti za titulu. Posle 11 kola je tek deveti na tabeli, ima čak 18 bodova manje od lidera Bode/Glimta. Ipak, nije sve tako crno u Trondhajmu, ekipa je u usponu forme i ima samo jedan poraz u poslednja četiri kola (još dve pobede i jedan remi). Sada crno-belima u goste dolazi sedmoplasirani Sarpsborg, koji je izgubio poslednje dve utakmice. Trenutno ima dva poena više od Rozenborga, ali je i odigrao jednu utakmicu manje. Prošle sezone crno-beli nisu uspeli da savladaju Sarpsborg, jednom su odigrali 1:1, dok su na poslednjem okršaju u novembru prošle godine poraženi u Trondhajmu 3:2.

STREMSGODSET - BODE/GLIMT (NEDELJA, 19.15), DVOJKA 1,48

Ako se po jutru dan poznaje Bode/Glimt će se prošetati ovog puta do titule. Ubedljivo je prvi na tabeli, ima čak 10 poena više od drugoplasiranog Brana, koji je odigrao jedan meč više, a u odnosu na aktuelnog šampiona Molde je na +15. Novu, 11. pobedu u nizu Bode/Glimt će tražiti protiv 12-plasiranog Stremsgodseta, koji je do sada sakupio samo 11 bodova, 20 manje od lidera. Poslednji put su se ova dva tima sastala u novembru prošle godine, Bode/Glimt je tada kao gost slavio sa 4:2.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara