Ivica Iliev podneo ostavku

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.03.19. | 10:51

Sportski direktor Partizana krenuo stopama Zorana Mirkovića

Zoran Mirković je potegao prvi, za njim je ostavku podneo i sportski direktor Ivica Iliev, piše Telegraf

Izabrane vesti

Šef sportskog sektora Parnog valjka doneo je konačnu odluku, smatrajući da je upravo on najodgovorniji za trenutno stanje u klubu, slabe rezultate Partizana i činjenicu da Zoran Mirković više nije trener crno-belih.
“Istina je, više nisam sportski direktor Partizana“, rekao je Iliev za Telegraf i dodao:
“Žao mi je zbog odlaska Zorana Mirkovića, jer smatram da je ogovornost samo moja i ničija više! Zato i odlazim, jer ne želim da trener, niti bilo ko drugi u Partizanu snosi odgovornost za nešto što je samo moja nadležnost“.

Zahvalio se Iliev svim klupskim strukturama na podršci i saradnji, a povlačenje sa mesta sportskog direktora vidi kao, pre svega, moralni čin. Takođe, ne krije da ga je sramota zbog svega što je video na terenu poslednjih sedmica...
“Normalno je da jednog dana dođe i taj trenutak. Tri i po godine sam obavljao funkciju sportskog direktora, imao sam odrešene ruke i zahvalan sam svima u Partizanu na tome. Bilo je lepih, ma predivnih momenata, ali sada je otišlo u drugu krajnost i ne želim da neko drugi ispašta zbog moje odgovornosti“, priča Iliev i zaključuje:
“Stidim se onoga što vidim na terenu, ne mogu sa tim nikako da se pomirim. Neke od tih igrača sam lično doveo, neke nisam doveo, ali sam dozvolio da dođu. Nekima smo produžili ugovore, i to sam takođe dozvolio, a očito to ničim nisu zaslužili“

Foto: Star Sport


tagovi

Ivica Iliev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara