IZAŠLE KVOTE: Zvezda veliki favorit u sledećem kolu kvalifikacija

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.08.18. | 09:31

Crveno-beli su bili prilično sigurni u dosadašnjem toku kvalifikacija, nastavili su sjajan niz od prošle sezone, pa se očekuje da ulogu favorita opravda i u prvoj utakmici sa Spartakom iz Trnave

Kladionica MOZZART izbacila je kvote za prvu utakmicu 3. kola kvlaifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Spartaka iz Trnave. A one kažu da je srpski šampion više nego ozbiljan fovorit za pobedu. Kvota na keca je 1,55.

Izabrane vesti

Crveno-beli su bili prilično sigurni u dosadašnjem toku kvalifikacija, nastavili su sjajan niz od prošle sezone, pa se očekuje da ulogu favorita opravda i u ovoj utakmici. Ipak, ako neko misli da je iznenađenje na stadionu Rajko Mitić moguće, tu su i kvote za X (3,80), odnosno dvojku (7,00). Naravno, tu je i preostala brojna ponuda, tako da svako može da pronađe tip po svom ukusu.

S obzirom da su su u pitanju dva prilično tvrda tima, trebalo bi očekivati meč sa malim brojem golova. Tu je onda u prvom planu igra 0-2 sa kvotom 1,69.

Crvena zvezda je sve dosadašnje protivnike u sezoni pobeđivala bez primljenog gola, a i početni remi sa Spartaksom je bio bez golova, tako da bi u obzir i te kako trebalo uzeti "sigurnu pobedu" na srpskog šampiona sa kvotom 2,40.

U ponudi su i brojne MOZZART kombinazzije, igre na golove i konačni rezultati - pa odaberite.

Pored utakmice između Crvene zvezde i Trnave, kladionica MOZZART je objavila kvote za sve ostale parove predstojeće runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Kompletnu ponudu pogledajte - OVDE.

Foto: Star Sport


tagovi

klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara