Komentari na vest

Izbor za Zlatnu loptu: Tri meseca za rasplet i pitanje - imaju li Leva i Benzema konkurenciju?

g

gost133

pre oko 2 godine

Robert Lewandowski jer je dao najvise golova vrlo jednostavno. Igra li se fudbal da bi se zabijali golovi ili brojali osvojeni dueli i tocna dodavanja? Pobjeduje li tim koji ima vise kornera ili zabijenih golova? Sve je vrlo jednostavno tko treba dobiti zlatnu loptu a to je onaj tko zabije najvise golova i cao. Ne ulazite u neke filozofije i razmisljanja jer fudbal je jednostavna igra. Robert Lewandowski.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ne slažem se s tobom. Imamo nagradu zlatnu kopačku, za većinu postignutih golova. Zlatna lopta je za igrača koji čini najveću razliku u ekipi i tu se računaju asistencije, dodavanja itd...
g

gost133

pre oko 2 godine

Robert Lewandowski, cao zdravo! Ovi de bili sta pisu lako je zabijati malim ekipama u Bundesligi, moraju shvatiti da danas u ligama 5 nema slabe momcadi i da svatko igra profesionalno i da su razlike izmedu timova u nijamsama! Nije ovo vrijeme prije 50 godina kad se znalo tko je jak a tko slab, danas svi ulazu i sve je ovo jedan ogroman biznis, tako da ne postoje slabe i male momcadi unutar liga 5! Ali vec vidim da ce Benzema dobiti zlatnu loptu na temelju jedne dobre sezone samo zato jer je igrac Reala i Francuz a Frace Football dodjeljuje zlatnu loptu! Lewa daje 40+ po sezoni zadnjih 7 godina a gdje je Benzema, ni ove sezone nije bolji od Lewe, pametnom dosta! Cao zdravo.
G

Gost1234

pre oko 2 godine

Malo si pobrkao zlatno loptu i zlatnu kopačku.
S

Sprdnja

pre oko 2 godine

Pola navedenih nije ni među 20 najboljih ove godine, smireno -pred zoru mrzne!😎
L

Levangolski

pre oko 2 godine

Da sam lewa ne bi ni došao na ceremoniju ni da mi je daju nakon što su mu dve godine ukrali zlatnu loptu,davno je ta nagrada izgubila sav smisao
S

Stefan tm

pre oko 2 godine

Ne mora ni da dolazi i niko neće ni da primeti da nije tu
O

Osvaja

pre oko 2 godine

Salah
H

Hajahfd

pre oko 2 godine

Šta će mesi tu uopće hahaha jel igra taj čovek ikako

Ivan Radovanović

pre oko 2 godine

Чекај, овде је неко луд ... Само говоре о Бенземи и Левандовским, а Салах који доминира у јачем првенству од ова два заједно, има резултат и са клубом и са репрезентацијом и што је најбитније и даље је у свим такмичењима "жив" и има шансе да освоји једини од свих 4 трофеја у сезони ... Мислим пристрасност овог текста је ужасавајућа
G

Gost4

pre oko 2 godine

Milsim da je covaj iz Mancestera pokazo sad da je jos uvijek u trci za zlatnu loptu.
1

11

pre oko 2 godine

Nije baš za zlatnu loptu ali i te kako može da povuče
D

Dujo

pre oko 2 godine

Na kraju ce opet Mesi da dobije..
G

Gost555

pre oko 2 godine

sramota je uopste spominjati Messija ove godine za izbor Zlatne lopte, a iako sam fan Ronalda ni on ne bi trebao biti u top 3, volio bih Benzema da osvoji bila bi to prava fudbalska romantika, qli i Lewa je to definitivno zasluzio .
m

miki66

pre oko 2 godine

Mesi u konkurenciji,pa ovo je komedija😂
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Benzema je trenutno najbolji fudbaler sveta. Da mi je neko pre 5 godina rekao da cu ovo napisati, rekao bih mu da laze, al prosto kako covek igra…nerealno.
T

Trololo

pre oko 2 godine

Ne verujem da Levandovski ima velike sanse, s obzirom da je Poljak, da Benzema igra podjednako dobro, a clan je Reala (svi znamo koliko to znaci).

1902

pre oko 2 godine

Pa sta ako je clan Reala???Ne igra Benzema dobro ili sta??? Sinoc opet razvalio..Smesan si :)
M

Mmmm

pre oko 2 godine

@1902 šta si pobesneo, igranje u Realu donosi neku specifičnu težinu ali daleko od toga da benzema nije zaslužio
T

Trololo

pre oko 2 godine

A Levandovski nije zasluzio? Kao sto je vec receno, igranje u Realu ima svoju tezinu, lakse se osvajaju zlatne lopte tamo, to je cinjenica. Niko nije rekao da Benzema ne igra dobro.
N

Nije zaslužio

pre oko 2 godine

zato što je poljak
Z

Zlatnaa krađa

pre oko 2 godine

Ma dajte je opet Mesiju, ipak je on dobar dečko...
G

Gostmagija

pre oko 2 godine

Leo Messi tolko
z

zamisli

pre oko 2 godine

Ako juve kojim cudom uzme ls, vlahovic izbubeta sa 10 golova do kraja u ls, pritom na mundijalu dodjemo po nokaut faze, bio bi glavni konkurent

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Svetsko prvenstvo se ne racuna za ovu godinu nego za 2023 po novo pravilo za zlatnu loptu se racuna sezona ne godina rezlutati od Avgust-Jun.
D

Da se ne

pre oko 2 godine

Lazemo,Lewandovski ove sezone nije imao jaku utakmicu...Bemzema se dokazao protiv PSG
p

plavac

pre oko 2 godine

teže je realu bilo s sporting hihonom nego s ovim kepecima
G

Gost1444

pre oko 2 godine

Donaruma i Markinjos uzeli Mbapeu zlatnu loptu
@

@odgovor

pre oko 2 godine

Haha jao pa PSZ mora da dovede Megvajera, to bi bio cirkus.

Aleksandar Radovanovic

pre oko 2 godine

Ohi?
G

Gertier

pre oko 2 godine

Lewandovskom ce trebati neka jaka utakmica u ligi sampiona da se pokaze inace je Benzema favorit...Mbape je dao golove i sitiju i realu ali je ispao iz ls
N

Nemeziski

pre oko 2 godine

Bas mi je zao Mbapea...Kakav fudbal igra ove sezone,ali ispadanje iz lige sampiona automatski mu oduzima sansu za zlatnu loptu
X

XD

pre oko 2 godine

Uzeće Benzema, jer je iz Reala. Nije da nije zaslužio, u poslednje vreme igra, što bi Ilijev rekao, spektakularno ali Levandovski tako igra godinama.
@

@odgovor

pre oko 2 godine

Ako ispadnu u 1/4 LS, tesko ce mu dati. Ipak ce imati “samo” LaLigu osvojenu, a to je jako malo. Po tome ce u prednosti biti i Salah u slucaju da Liverpul uzme PL.
D

Damir92

pre oko 2 godine

Druze Leva je odlican napadac ali na velikim utakmicama nema ga nigde. Trpa samo malim ekipama kad je resio neku veliku utakmicu u cetvrt finalu ili polufinalu finalu. Jednostavno Benzema je veca klasa izmislja sam golove Levandovski je ubica u sesnaest metara ali zavisi dosta od saigraca da li ce mu lopte obezbediti. Benzema ima ono nesto u sebi da resi utakmicu kao sto je imao Sevcenko ili Brazilac Ronaldo mada ih ne bi uporedjivao Ronaldo je klasa sama po sebi ali imaju to nesto.