(©Reuters)
(©Reuters)

Iznenađenje iz Brazila: Siti poslao ponudu za Lukasa Paketu

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.08.23. | 00:50

U pitanju je 80.000.000 evra, tvrdi Globo

Aktivirao se Mančester siti u finišu letnje pijace. Došao je pre neki dan Joško Gvardiol u transferu vrednom 90.000.000 evra, ali tu Građani neće stati. Našli su i novu metu, da pojačaju vezni red.

Kako javlja brazilski Globo, Mančester siti je poslao Vest Hemu zvaničnu ponudu za Lukasa Paketu. Prvak Evrope je u prvi mah poslao papir sa iznosom od nešto malo više od 80.000.000 evra. Odgovor iz Londona još nije stigao, ali Južnoamerikanci veruju da će Čekićari reći „ne“, u želji da nastave licitaciju i nateraju Siti da se dodatno otvori.

Izabrane vesti

Bio je Paketa i pre godinu dana na listi želja Sitija i Totenhema, ali je na kraju iz Liona otišao u Vest Hem u transferu vrednom 60.000.000 evra. Posle samo jedne sezone klub iz Londona ima priliku da ga proda za veći novac. Mada, pitanje je na koje još nema odgovora da li Brazilac uopšte želi među Građane, jer prošlog leta nije hteo mnogo da ih čeka i izabrao je Čekićare.

Za ovih godinu dana Paketa je postao ljubimac navijača Vest Hema i oni bi teško podneli njegov odlazak. U prethodnoj sezoni Brazilac je odigrao 43 utakmice za klub iz Londona na svim frontovima, postigao pet golova, dok je za sedam asistirao.

Mančester siti je ovog leta doveo samo dvojicu novih igrača, obojicu Hrvata, defanzivca Joška Gvardiola i vezistu Matea Kovačića. Klub su napustili Rijad Marez, koji je otišao u saudijski Al Ahli, Ilkaj Gindogan, koji je obukao dres Barselone, Benžamen Mendi je potpisao za Lorijen, a Janhel Erera za Đironu.


tagovi

Lukas PaketaMančester SitiVest Hem

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara