Komentari na vest

Jirgen Klop: Penal 100 odsto bilo gde na planeti! Nikad bolji protiv Sitija, strašan fudbal

Š

Šejn85

pre oko 2 meseca

Jirgen Klop je jedan veliki gospodin!
B

Burazengija

pre oko 2 meseca

Realan rezultat, kada pogledamo i prethodnu njihovu utakmicu gde je Siti bio bolji a bio je remi. Ove dve ekipe idu do kraja za titulu i Liverpul ostaje kao i trenutno, +1. YNWA
N

Nemanja8989

pre oko 2 meseca

Liverpool je juce odigrao sampionski meč,trebalo je da pobede sa 2 gola razlike…A ono je cist penal! I sa Var-om i bez Var-a,CIST! Ne znam one sudije sta su gledale i da li su smele da sviraju,ali sramota velika za njih. Liverpool definitvno igra sampionski fudbal ove sezone u PL i nadam se da ce osvojiti titulu.
Z

Zivkovic

pre oko 2 meseca

Po meni nije penal,isao je na loptu i zakacio je.Sudija je bio blizu i tako procijenio.
4

47304

pre oko 2 meseca

Nije bitna namjera već rezultat iste a to jeudarac nogom u protivničkog igrača koji je bio jednako blizu lopti ili u najmanju ruku indirektan udarac zbog visoko podignute noge tj opasne igre .
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Nije druže pinaj Đigu koji ga nije dobio i grobare. Pa ćeš videti da nije. Oh vejt nije to ta utakmica. Ništa onda.
n

nije prijatelju ima samo jedan klub

pre oko 2 meseca

kome se svira penal van 16terca. svira mu se penal i kad igras butom. priznaje se gol i kad lopta izadje van terena itd itd
T

Tu još uvek

pre oko 2 meseca

Nisi prestao da plačeš ?
y

yashin

pre oko 2 meseca

Kakva Utakmica, nisam odavno video da se city onaku ljulja. Ipak mogo je city surovo da kazni liverpool (Doku stativa) Liverpool po meni je ove sezone najjaci od svih 3 ako nastave ovako mogu sve osvojiti.
S

Stelt

pre oko 2 meseca

Naprže se protiv Sitija, a onda mogu lagano da izgube bodove protiv Vulvsa i sličnih.
P

PENALČINA

pre oko 2 meseca

OVO JE PENAL, ALI NE TREBA DA GA IZVEDU IGRAČI LIVERPULA NEGO IGRAČI ZVEZDA NA SVOJOJ NAREDNOJ UTAKMICI...POŠTO IM SE STALNO SUDE PENALI KOJI NISU NI BLIZU PENALI EVO JEDNOG NEK GA IZVEDU POŠTO JE OVO PRAVI PENAL.
z

zvezdi

pre oko 2 meseca

treba doxvoliti da mec igra sa 12 igraca u polju, kako sudija ne bi morao izmisljati protivnicima crvene ..,12 na 11 i gotovo.
P

Pixy

pre oko 2 meseca

Partizan-Radnik, od 0-2 do 3-2, u 98.min drugi penal za Penaltizan.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Trener sa velikim T! Neverovatne stvari sa ovolikom količinom povreda! Majkl Edvards sa Hjuzom se vraća u klub i još samo da ga nagovore da odustane od odlaska! U Akademiji nova generacija igrača stasava! Liverpul radi neverovatne stvari u organizaciji kluba!
M

Milosvs92

pre oko 2 meseca

Iz tvojih usta u bozje usi, al nazalost msm da je Klop odlucio i da ce jako tesko promeniti odluku, al se nadam da ce to uciniti.
g

gostinjo

pre oko 2 meseca

sta msm vrv?
Z

Zemllim vam puno uspeha

pre oko 2 meseca

U ligi konferencije ili evrope jer znam da vas je taj sa velikim T tu doveo
A

ApsolutnoJa

pre oko 2 meseca

Jedino je Vila nadigrala Siti vise nego Lpul koji ih je "ubio" u drugom pp, nestvarno igrati "njihovu" igru, pa loptu nisu videli...Sem one kontre Dokua u drugom nista pokazali nisu...Jesam navijac Arsenala, prednost dajem Sitija zbog duze klupe ali nikad se ne zna.
L

LXXII

pre oko 2 meseca

Igra je majka svih rezultata i samo treba da nastavimo sa dobrim stvarima koje smo radili juče.
I

Ivan67

pre oko 2 meseca

Ko to ? Da nisi bio u sastavu mozda?
L

LXXII

pre oko 2 meseca

Zvezda je porodica.
e

eliot nes

pre oko 2 meseca

Svuda na svetu sem na marakani eventualno moj Jirgene
M

Ma da bre to

pre oko 2 meseca

Care, izgledali ste kao da igrate sa nekom od ove dve ekipe. Za vas smo mašina za mlevenje mesa....
Đ

Đukin fan

pre oko 2 meseca

Cist penal koji sudija ladno nije sudio i to je to A nije prvi put
h

hahahahah

pre oko 2 meseca

Ovo je cist penal za zvezdu!
B

Bsi

pre oko 2 meseca

Zvezdi juče dva nisu svirana. Start nad Djigom i povlačenje Endiajea.
B

Bjorn89

pre oko 2 meseca

Zvezdi nisu pokazana dva crvena kartona! Laktanje onog splavarosa Spajica kao i start zadnjeg igraca odbrane na protivnickog igraca koji izlazi sam pred golmana. Sem toga Partizan je dobio crveni karton za sta je procenjeno da je bio faul igraca CZ a ne Partizana. Pod dva penal koji spominjes iako je bio nije se mogao svirati zato sto je lopta bila van igre. Nauci pravila pa se javi. Sportski pozdrav!

Kokot Nedeljko

pre oko 2 meseca

Klopino ne nerviraj se! Sta bi bilo da su te iskasapili kao mi grobare juce! Da ti izmisle crveni karton, da protivnikov zadnji igrac posle brutalnog starta ne dobije crveni, da ti daju gol rukom, da ti sudija oomera zivi zid na 12 m od lopte u zoninsuta…
P

Posed lopte 28% 4 šuta na gol

pre oko 2 meseca

Da ti ne isključe bar dva igrača zbog pljuvanja sudije, vredjanja, konstantnog unošenja u lice. Ili da ti ne dosude dva čista penala zbog klizećeg starta ili povlačenja napadača za dres...
k

kikoman

pre oko 2 meseca

brutalni start? zadnji igrac po pravilima vise ne dobija crveni. Mislim da bi Klopa bila sramota onakve igre Partizana. Vi zivite paralelnu stvarnost gde su svi protiv vas a vi ste prvi na tabeli. Neverovatno.
G

GOCE GOSTIVAR

pre oko 2 meseca

Klope bez brige Totenhem će na Lejnu klepiti Siti i Arsenal i Liverpulu otvoriti put do titule..... Za Liverpul bi bilo super da Arsenal prođe Porto......
B

Bunt

pre oko 2 meseca

Koje loženje. Misliš da je lako klepiti Arsenal? Pre će Sitiju otkinuti bodove, jer Sitiju tradicionalno ne leže. Arsenal je druga priča u odnosu na Siti barem kada je derbi sa Totenhemom u pitanju, jer je drugačijeg karaktera. Tu svašta može da se desi.
B

Burazengija

pre oko 2 meseca

Totenhem je druga ekipa od ove sezone a i svakako igraju mnogo bolje na svom Lejnu nego u gostima, doduše juče su lepo isprašili Vilu koja je kao do juče mogla da se umeša u trku za titulu.
S

Srecan ti put

pre oko 2 meseca

A sta drugo ocekivati od zubatog! Kad je u njegovu korist onda cuti ko zaliven! Jako los covek po onome sto je pokazao za ove godine u Liverpoolu.. Pep je pravi gospodin za njega!
S

Sprdnja

pre oko 2 meseca

Popij 7up!
M

Mikili TB

pre oko 2 meseca

Samo da neko tebe tako navuče na krampone pa da vidim da li bi kmečeo za penal. Gora bi se tresla.
Z

Zoran 91

pre oko 2 meseca

Kao da mu je Duljaj brat.
d

disturb

pre oko 2 meseca

Imas i izjavu Pepa, pa idi tamo masturbiraj.
Z

Zato je pep

pre oko 2 meseca

Za tebe trenerska gromada.Penal nije nigde na planeti i sve ti smeta.Al boli te ovo sto ti siti i gvardiola godinama rade to razumem.Njihova senka dok si ziv i prva pratilja...
S

Sprdnja

pre oko 2 meseca

Poštenije bi sudio i Sir Oliver iz grupe TNT, šta ti nije jasno, mislim nije ti jasan nogomet-zato ne komentariši!
T

TD

pre oko 2 meseca

Vulvice, priznaj da si zvezdasica.
e

eto koliko znas

pre oko 2 meseca

Pa Klop je bolji u medjusobnom skoru od Pepa
R

Rezime

pre oko 2 meseca

Poprilicno sam neutralan kada igraju City i LFC iz prostog razloga sto je, ako si fan fudbala, nemoguce ne voliti brutalno dobar City i srcani LFC. Zato njihove tekme i jesu gust, iako sam, zbog povreda i dosta izostanaka kod obje ekipe, ocekivao nesto losiji derbi nego inace. Penal nad Maccom k'o vrata, ali ajd sviraj dva penala kontra Citya na jednoj tekmi - nemoguca misija. Osteceni su, sto nije prvi slucaj ove sezone, City se provukao mada su i losi, ispod svog nivoa, mogli do tri boda. Bice ovo luda zavrsnica PL-a, uz sve dinamicniji Arsenal, napokon imamo mrtvu trku vise od dvije ekipe. Neka najbolji osvoji, mada i pored svih faktora, prednost dajem Cityu koji se ne zna okliznuti na malim tekmama.
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Који ниво фудбала играју клинци у првој постави Ливерпула а ми се мучимо да ставимо једног бонуса.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 2 meseca

Jesi gledao kako igraju Luis Zečević i Ibrović Flečer? Tačno se vidi da su deca školovani fudbaleri. A sve se videlo i kad su naši mladi igrali protiv Engleza. Crna pogibija. Opet se vraćamo na temu struke u Srbiji. Pogotovo u mlađim kategorijama. Da se ne ponavljamo ovde sto puta, svi znamo kako se dolazi do licence i do pozicije trenera.
L

Lično ja

pre oko 2 meseca

Struka, struka i samo struka. Nema nade. Da imamo struku (dakle, sve od najmlađih kategorija do prvog tima), izbacivali bismo igrale, čak i uz ovakav naš fudbal, bratsko menadžerski.
P

Peki30

pre oko 2 meseca

Remi je realan odnos snaga, nicim nije Liverpul xasluzio pobedu ali da je svirao penal koji je bio dobili bi. Ne odusevljava me ovaj Liverpul uopste igrom kao bi Siti, realno Arsenal igra i najbolji i najlepsi fudbal i to kaze covek koji voli Celzi i Njukastl
S

Sprdnja

pre oko 2 meseca

Arsenal je kanta, petarda na etihadu!