JOŠ 8 DANA: Lakše se do karte za Mozzart avion stiže uz pomoć Italijana i Španaca

Vreme čitanja: 3min | pon. 24.10.22. | 10:33

Kvote na pobede Kremonezea i Selte nigde neće da budu tako velike

Brojimo sitno do kraja Mozzartove nagradne igre "Pogodi najveću kvotu", ostalo je još samo osam mesta u Mozzartovom avionu. Ako želite da uhvatite jedan od poslednjih šatlova za aerodrom "Nikola Tesla" i da putujete u Katar na Svetsko prvenstvo potrebno je da pogodite najveću dnevnu kvotu.

Kladioci Mozzarta vam i ovog puta pomažu kako lakše da dođete do ulaznice za meč Brazila i Srbije. Povećane su kvote na po jedan kec iz Italije i Španije, konkretno na pobede Kremonezea i Selte. One nigde na planeti neće da budu tako velike.

Izabrane vesti

Kremoneze od 18.30 časova dočekuje Sampdoriju, dok će u Vigu od 21.00 da gostuje Hetafe. Oba meča, kao uostalom i sve ostale iz Serije A i Primere možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

KREMONEZE - SAMPDORIJA (PONEDELJAK, 18.30), KEC 2,55

Reč je o derbiju začelja, duelu jedina dva tima u italijanskom šampionatu koji nemaju nijednu pobedu posle 10 kola. Novi prvoligaš Kremoneze je malo bolji, ostvario je jedan remi više i sakupio četiri poena, od čega tri kao gost. Odigrao je najmanje utakmica pred svojim navijačima u ligi, tek četiri, ali nije bilo realno da uradi nešto više protiv Torina, Lacija i Napolija (sve porazi). Samo je 0:0 sa Sasuolom, uz poništen gol Sirila Desersa zbog VAR-a, donekle neuspeh Kremonezea ako želi da ostane u ligi. S druge strane Sampdorijini rezultati su krajnje očajni, a za sada rezultat nije dala ni promena trenera. Ruku na srce, Dejan Stanković je tek stigao i do sada je vodio ekipu na samo dva prvenstvena meča (remi sa Bolonjom 1:1 i poraz od Rome sa 1:0). Prvi trijumf je srpski strateg sa timom iz Đenove ostvario u četvrtak u Kupu Italije, posle penala je bio bolji od drugoligaša Askolija. Kremoneze se takođe plasirao u osminu finala tog takmičenja, savladao je Modenu posle produžetaka sa 4:2.

SELTA - HETAFE (PONEDELJAK, 21.00), KEC 1,87

U španskoj Primeri se takođe sastaju timovi iz donjeg dela tabele. Hetafe poslednji meč 11. kola dočekuje ispod crte, 18. je na tabeli sa devet poena. Za jedan bod je lošiji od Selte, koja traži izlaz iz rezultatske krize. Tim iz Viga je nanizao tri prvenstvena poraza, od Barselone (1:0), Real Sosijedada (2:1) i Valjadolida (4:1). Na poslednjih šest mečeva Selta ima samo jedan trijumf. Novi će probati da upiše protiv Hetafea za koji igraju srpski reprezentativci Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović. Madriđani su takođe u lošoj formi, vezali su četiri utakmice bez trijumfa (po dva poraza i remija). Dueli Selte i Hetafea su tradicionalno neizvesnia od 2019. godine su se nekako igrali u mini-serijama. Prvo je Hetafe vezao dve pobede, pa su dva puta odigrali nerešeno, a zatim je Selta trijumfovala dvaput zaredom. I ta serija je prekinuta, u prošlom duelu u Vigu u aprilu ove godine je Hetafe slavio sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara