JOŠ 9 DANA: Mozzart nudi super provod i mesto na meču Brazil - Srbija na Mundijalu

Vreme čitanja: 3min | ned. 23.10.22. | 10:45

Iskoristite priliku uz najveće kvote na svetu

Niko nije imun na poklone i putovanja. Naročito kladioci kada spoje lepo i korisno, i uz dobitan tiket otputuju na Mundijal da odgledaju utakmicu Brazil - Srbija.

Jedan dan u Dohi, super provod i odlazak na meč Orlova nudi Mozzart kroz nagradnu igru "Pogodi najveću kvotu". Ostalo je još samo devet mesta u Mozzartovom avionu, a promo kvote mogu da vam pomognu da se u njega ukrcate.

Izabrane vesti

Za danas su bukmejkeri Mozzarta pripremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su jedinice na Atalantu i Gent, kao i dvojka na AZ Alkmar. Susret iz Bergama, kao i sve mečeve italijanske Serije A, možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

ATALANTA - LACIO (NEDELJA, 18.00), KEC 2,10

Atalanta je podbacila prošle sezone, ne uspevši da se probije u evropsko takmičenje, ali je ova okolnost donekle pomogla timu na startu nove kampanje. Dok su se glavni konkurenti borili na dva fronta, Boginja se mirno pripremala za mečeve Serije A i otuda je treća na tabeli posle 10 kola. Bergamaski zaostaju samo dva boda za Napolijem i Milanom. Atalanta je u prošlom kolu ugostila Sasuolo kod kuće i prvi put ove sezone prva primila gol, ali je na kraju slavila 2:1. Lacio se definitivno kladi da će na kraju šampionata završiti u zoni Lige šampiona, ali se do sada nije snašao u svom zadatku. Orlovi su u deset kola sakupili 21 bod i sa njim trenutno zauzimaju peto mesto na tabeli. Rimljani zaostaju samo bod za četvrtom Romom, ali u isto vreme imaju ozbiljnu konkurenciju Udinezea i Intera. Lacio je u prošlom kolu igrao nerešeno sa Udinezeom 0:0.

---------------

Odbrojavanje je počelo, još devet dana je ostalo do kraja nagradne igre Mozzarta. Pogodi najveću dnevnu kvotu i osvoji let iz snova za Katar, gledaj meč Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu.

---------------

EKSCELZIOR - AZ ALKMAR (NEDELJA, 12.15), DVOJKA 1,48

Ekcelzior ne igra baš najbolje ove sezone, jer se nalazi u donjoj polovini tabele. Tim ima očajan učinak u odbrani, pošto je u deset kola već primio 27 golova. U prethodnom kolu Ekscelzior je deklasiran u sukobu sa šampionom Ajaksom (1:7). AZ Alkmar je trenutno na četvrtom mestu na tabeli, sa 23 boda i na pet poena zaostatka za liderom, uz meč manje. Ako ekipa i dalje povremeno zastaje na domaćem stadionu, onda su rezultati na gostovanju jednostavno fantastični - pet pobeda u pet kola. AZ u Ligi konferencija samouvereno vodi u svojoj grupi, uprkos nedavnom porazu od Apolona (0:1).

GENT - SEREN (NEDELJA, 16.00), KEC 1,42

Seren očajnički želi da zaustavi niz od tri uzastopna meča u Župiler ligi bez pobede, a očekuje ga putovanje u Gent. Domaći Bafalosi posle 13 susreta zauzimaju osmo mesto sa 20 bodova. Gent je poražen 2:0 u poslednjem meču protiv Union Sen Žilaza. S druge strane, Seren je pao u svom domu sa 1:0 od Serkl Briža, produživši niz bez trijumfa na tri. Ekipa je trenutno smeštena na 15. mesto sa 11 bodova. Gent je pobedio na poslednjem susretu između klubova, kada je bilo 4:0 u Gelamko areni prošle sezone. Na domaćem terenu ove sezone, Gent je ostvario tri pobede, remi i dva poraza u šest okršaja, a Seren je sakupio 10 poena od 21 dostupnih ove sezone u ligaškim utakmicama na strani.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara