Lazar Arsić (©Starsport)
Lazar Arsić (©Starsport)

Još jedan bivši igrač niškog Radničkog stigao u Novi Sad: Posle Mlađovića i Lazar Arsić pojačao Mladost

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.08.22. | 11:06

Ugovor na godinu dana

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Ekipa Mladost GAT angažovala je novo pojačanje. Novajlije u Mozzart Bet Superligi pojačao je doskorašnji igrač Radničkog iz Niša Lazar Arsić. Zanimljivo, ovo je drugi fudbaler koji u red „gatovaca“ dolazi posle raskida ugovora sa Nišlijama. Pre njega u Novi Sad je stigao Bojan Mlađović i to nakon što je sad već bivši šef stručnog štaba niškog Radničkog Tomislav Sivić poručio Mlađoviću i Arsiću da na njih više ne računa.

Izabrane vesti

Lazar Arsić rođen je 1991. godine, igra na poziciji ofanzivnog veznog, a najbolje mu odgovara mesto iza špica. Iako je na Čairu od 2016. do 2018. godine bio jedan od najboljih igrača ekipe i na 56 utakmica postigao 18 golova od kojih su neki bili za pamćenje, u drugom mandatu nije bio tako uverljiv.

Prošle sezone je postigao samo dva pogotka (jedan sa bele tačke), a ove mu se posle loših partija na evropskoj sceni Radnički zahvalio na saradnji. Tako će Arsić u nastavku šampionata nositi dres novosadske Mladosti, a ugovor je potpisao na godinu dana.

Osim dva mandata u Nišu, Arsić je u elitnom rangu srpskog fudbala u dva navrata nosio dres Voždovca, igrao je i za Radnički iz Kragujevca, Radnik iz Surdulice i Vojvodinu - svojevremeno ga je Nišlijama platila 50.000 evra - a imao i kratke epizode na Dalekom istoku, u Mađarskoj, na Kipru. Vratio u Srbiju 2021. godine, iako je u njoj imao i neka neprijatna iskustva. Recimo, Nišlijama je 2017. godine oprostio polovinu zarađenog novca kako bi pomogao finansijskom oporavku kluba.

Sada Novi Sad. Drugi put.


tagovi

Lazar Arsić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara