(©AFP)
(©AFP)

Joveljić ostaje u Gradu anđela: Trabzon nudio 3.000.000 evra, Galaksi odbio

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.09.23. | 21:45

Amerikanci rekli „ne“ zbog povrede Čičarita

Za sada ništa od povratka Dejana Joveljića u evropski fudbal. Bila je danas, žargonski rečeno – stativa!

Turski Trabzon je u finišu letnjeg prelaznog roka bacio oko na srpskog napadača iz Los Anđeles Galaksija i poslao je preko okeana konkretnu ponudu za njega. Kako kažu tamošnji mediji, klub sa obale Crnog mora je bio spreman da plati 3.000.000 evra obeštećenja Amerikancima za Joveljića.

Izabrane vesti

Pored toga, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je imao ponudu od 1.200.000 evra godišnje zarade i navodno ju je prihvatio. Rekao je „da“ prelasku u Trabzon. Međutim, iz Galaksija je stiglo – ne.

Klub iz Grada anđela je odbio ponudu turskog kluba, u kojem je prvi trener Hrvat Nenad Bjelica, a glavni razlog je povreda Čičarita Ernandeza, pa Galaksi nema u sastavu dovoljno kvalitetnog trećeg napadača, koji bi mogao da uskoči u startnu postavu ako bi i Joveljić otišao.

Tako je povremeni reprezentativac Srbije ostao u Los Anđelesu na još upitan period, ali njegove kvalitetne partije nisu ostale neprimećene čak i u Turskoj. Joveljić je ove sezone odigrao 28 utakmica za Galaksi na tri fronta, postigao je tri gola, dok je za tri bio asistent, samo što je na velikom broju mečeva ušao s klupe i igrao manje od poluvremena.


tagovi

Dejan JoveljićLA GalaksiMLSTrabzon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara