Komentari na vest

Joveljić ostaje u Gradu anđela: Trabzon nudio 3.000.000 evra, Galaksi odbio

P

Partymaker

pre 8 meseci

A da se razumemo, ako nisi startni napadač u MLS ligi onda je stvarno pitanje kvaliteta,da se ne lažemo. Koliko god da sam više očekivao od njega, mislim da za bolje nije od neke MLS, Turske, Austrije, Slovačke,Češke
P

Polnkm

pre 8 meseci

3 miliona evra je mizerna ponuda Ispod 5-6 miliona ništa
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Ruku na srce, prvi napadac u Galaksiju je Hernandez koji cisto zbog marketinga mora da bude prvi izbor. Ali slazem se, koliko god neko negodovao zbog toga, a znamo i zasto ljudi negoduju (jer misle da je ovo opet neka glupa prepirka izmedju Zvezde i Partizana), decko da ima potreban kvalitet, i igrao bi vise i davao bi vise golova. 3 gola u 23 utakmice, a igras kao spic? To je objektivno ispod svakog prosjeka. Pri tom, ne znam koliko ko prati MLS ligu, ali Galaksi je trenutno jedan od najgorih timova u ligi, a Hernandez je vec duze povrijedjen tako da ni to ne moze vise da mu bude izgovor.
D

Dex15

pre 8 meseci

Nama p[o reprezentacije igra u Arabiji i Americi...cirkus
V

Veljko9

pre 8 meseci

Kraso bolji od ovog momka. Ne moze gol dati u MLSu..
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

"Njegove kvalitetne partije nisu ostale neprimjecene..." Lik, napadac, dao 3 gola u americkoj ligi. Lol
G

Gost1976

pre 8 meseci

Prosečan igrač,borben,radnik..ali bez driblinga,prosečno brz,samo hitar,prosečno snažan.. tehnika solidna. Ispod standarda Zvezde,daleko ,za lige 5 jako teško.Zaradiće sjajne pare preko bare,malo Turska.. to je to.Reprezentacija ni slučajno,videli smo protiv Bugarske njega i Jovanovića. veliko ništa.
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

Spakovao je dva komada Jordanu i sprecio bruku. Joveljic je bolji centerfor od Jovanovica, iako dosta vas to ocigledno ne kapira i stavlja njih dvojicu i dalje u isti kos.
Ž

Žgane

pre 8 meseci

Od Jovanovića je bolji centafor i veteran Bojović iz Super lige, a kamoli Joveljić.
g

go4st

pre 8 meseci

Sta od navedenog ima Žiru? Nije brz, nema driblig.. Na toj poziciji ti vise treba glava nego bilo sta od navedenog. Momenat u kom treba da se nadje u gol sansi, mesto kretanja, nacin kretanja, nacin razmisljanja gde bi mogla lopta da se odbije i dodje. Nije svaki napadac Benzema, ima tu i Ziru i Milik, Pjontek, igraci koji razmisljaju..
o

ok

pre 8 meseci

Ne lupetajte iz zavisti. Za vas su samo obojeni dobri napadaci. Joveljic je trenutno bolji od ovih Tvorzinih nabavljenih za klasu. Uostalom tako je najavljivao i Laparu, Falka i buljumentu.
z

zato si ti

pre 8 meseci

Nadprosečan u pljuvanju....
o

ozkat

pre 8 meseci

svi ste vi poznavaoci fuZbala,strucnjaci🤣decko na mestu,nije starleta kao prvi spicevi.gass u Arabiju🤣
@

@go4st

pre 8 meseci

Žiru je najbolji igrač ja svetu a možda i u istoriji kad je igra leđima od gola u pitanju, takođe odličan u skoku i levicu ima ubitačnu. Stavljati njega i Joveljića kojeg u duelu raznosi ko stigne je blasfemija.