Kazemiro (©Manchester United)
Kazemiro (©Manchester United)

Junajted se pohvalio pred početak derbija – Kazemiro je naš! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.08.22. | 21:20

Brazilac meč sa Liverpulom posmatra sa tribina

Veliki engleski derbi igra se na Old Trafordu, a nakratko je pred sam početak šou "ukrao" Kazemiro. Junajted je predstavio Brazilca prepunom Teatru snova i makar na tren umirio nezadovoljne navijače.

Kulja bes iz navijača Mančester junajteda, traže promene i odlazak porodice Glejzer, ponovo su pokrenuti protesti… U moru loših vesti i rezultata potpis Kazemira retka je svetla tačka. Ali, jedan dobar potez neće zamaskirati sve rđave, a njih je bilo na izvoz ove i minulih godina.

Izabrane vesti

Promocija Brazilca izmamila je osmehe pristalicama Crvenih đavola i podgrejala atmosferu već dovoljno užarenu zbog dolaska omraženog rivala na Old Traford. Kazemirova šetnja terenom, podizanje dresa i slikanje bili su uvertira za derbi sa Liverpulom, koji dolazi u teškom trenutku za oba tima zbirno su pred početak trećeg kola najtrofejniji engleski klubovi imali dva boda. Junajted nijedan...

Nadaju se u Mančester junajtedu da će im brazilski defanzivni vezista doneti pobednički mentalitet i preokrenuti sezonu, a Kazemiro da će nastaviti tamo gde je stao u Madridu.

“Prilika da započenom novi izazov u Mančester junajtedu i Premijer ligi me uzbuđuje. Radio sam sa mnogim sjajnim menadžerima tokom karijere i nakon što sam se sreo sa Erikom ten Hagom i čuo njegove ideje, jedvna čekam da blisko sarađujem sa njim, njegovim osobljem i novim saigračima u narednim godinama. Završavam prelepu avanturu u Madridu i započinjem drugu u Mančesteru, kao i uvek odlučan da pobeđujem u mečevima, osvajam trofeje i učinim naše navijače ponosnim donoseći uspehe ovom velikom klubu”, rekao je Kazemiro.

Emotivno je počeo dan za Kazemira – oproštaj i suze na Santjago Bernabeuu. Dirljivo se i završava.



tagovi

KazemiroMančester JunajtedReal MadridLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara