Komentari na vest

Junajtedov čist gubitak: Van de Bek pozajmljen Ajntrahtu, ubačena otkupna klauzula

L

Lažni car

pre 4 meseca

Pravi Švabo!

Bojan Lordinho

pre 4 meseca

Sve stoji,u redu je,i talenat i manjak srece ali oooodavno nisam video staklenijeg momka.

Mali peca

pre 4 meseca

solcker ga nije pusto da igra , posle kod ten haga se povredio tesko nije ga bilo 6,7 meseci , steta bio brutalan igrac u ajaxu
И

И

pre 4 meseca

Marsijal došao kao najtalentovaniji tinejdžer sveta te godine, Van De Bek došao kao jedan od najboljih igrača Ajaksa koji za dlaku nije ušao u finale LŠ, Sančo došao sa nagradom golden boy, Varan došao kao višestruki osvajač LŠ, u najboljim godinama osvajač svetskog prvenstva, tako da te priče da se uz nekog šlepao su presmešne. Kazemiro došao kao u tom trenutku (ne u ovom) najbolji zadnji vezni sveta, petostruki prvak Evrope i to u najboljim godinama. Varan se tog dana penzionisao, a Kazemiro je više odsutan nego što igra, a kad igra, više je u protivničkih 16 metara nego što igra zadnjeg veznog. Sančo i Marsijal nisu više profesionalni fudbaleri, barem tako ne izgledaju vizuelno. Van De Bek u ovom trenutku ne bi napravio razliku u Radničkom iz Niša. Od onakve mašine. Pogba je orao teren dok nije došao u Junajted, gde je iznenada počeo da ne igra odbranu, da se povredjuje i ostalo. I da ne nabrajam još ko sve. U Junajtedu trebaju dobro da razmisle pre svega zašto im svi igrači koji dodju u klub, bez obzira na minuli rad, pedigre, talenat, postaju nezainteresovani, lenji, neprofesionalni. Nemoguće da je sve do igrača, a da klub radi kako treba. Nemoguće da je sve samo loša selekcija pojačanja takodje. Nešto je unutar kluba veoma zastarelo i trulo.
0

0211

pre 4 meseca

Man ih je sve usrao, pa čak i Sanča koji je meni top igrač.
F

Falični Tom 1989

pre 4 meseca

Svaka čast na komentaru. To ne možeš da objasniš ovima što govore da je Ten Hag problem. Imao si posle Fergusona, Mojesa koji sad čuda čini sa Wet Hamom, Ole koji je bio mlad i perspektivan trener neko ko dobro poznaje klub, Murinjo koji je jedan od top 5 trenera ikada, Van Gal stara škola, proveren trener i Ragnik kratko kao trener i sportski direktor, čovek koji je vrhunski poznavalac fudbala i nijedan nije uspeo. Znači nije do trenera, nije ni do igrača koji su svuda bili mašine. To je sve do okruženja gde su oni opušteni, dobijaju ogromne pare a ne zarađuju ih bez sankcija. Trebaće još mnogo vremena da bi Junajted ponovo postao strah i trepet, mašina za fudbalske uspehe i jedan sistem koji funkcioniše.
R

Rale123

pre 4 meseca

Tako je i skori primjer je Amrabat koji je jak igrač. tehnički potkovan, ali nije pokazao ni dio toh u M. Junajtedu, a prije 9 godina i DI Marija i Falcao.