(©Reuters)
(©Reuters)

Juventus neće otkupiti Leandra Paredesa

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.02.23. | 14:17

Argentinac će tražiti novi klub na leto

Burno leto čeka Juventus. Klub finansijski ne stoji najbolje, a neće biti ni nastupa u Ligi šampiona najesen, koji donosi milione u klupsku kasu.

Uveliko pišu italijanski mediji da će morati crno-beli da prave jeftiniji tim za narednu sezonu, da će možda neka zvezda tima da bude žrtvovana prodajom. A, u celu sliku uklapa se i odluka klupskog vrha da odustane od otkupa ugovora veziste Leandra Paredesa.

Izabrane vesti

Argentinski as, koji je u decembru postao svetski prvak sa reprezentacijom, došao je letos u Juventus na pozajmicu iz Pari Sen Žermena i to na izričiti zahtev trenera Masimilijana Alegrija. Ali i pored toga, Paredes nije uspeo da se izbori da bude nezamenjiva karika Stare dame u prvoj postavi.

Štaviše, u Seriji A Argentinac je samo dve utakmice odigrao od početka do kraja, a u mnogima je bio na terenu manje od poluvremena. Samim tim, uprava Juventusa je procenila da nije vredan troška od 22.000.000 evra, koliko bi Italijani morali da plate Pari Sen Žermenu prema dogovorenoj sumi za otkup ugovora, piše Relevo.

Paredes će, dakle, morati da spakuje stvari za odlazak iz Torina posle samo godinu dana, a jasno je i da se neće vratiti u Pariz, jer Sveci ne računaju na njega. A i tamo se sprema generalno spremanje za narednu sezonu.

Moraće Paredes da potraži novi klub u junu, koji će mu biti osmi u karijeri, posle Boke juniors, Kjeva, Rome, Empolija, Zenita, PSŽ-a i Juventusa.


tagovi

Leandro ParedesJuventusPari Sen ŽermenSerija A

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara