Komentari na vest

Juventusova legenda: Milan je sada jači od nas

T

TifoziTifo1

pre preko 2 godine

Smejurina realno jos citam onog dole naziva bekove juventusove losim hahah ovo je samo pocetak al mislim svakakp da ce ih juventus pobediti. A svakako juventus ima bolje igracw bas na svakoj poziciji
Š

Šćežni

pre preko 2 godine

A da malo ideš gledat golf ili nešto jednostavnije za tvoju percepciju? Problem je u tebi a ne u kvalitetu igrača milana, ili ne pratiš milan pa uprazno bubaš ili si slep kod očiju, da skratim u tvojim očima prvotimci juvea su jači nego što stvarno jesu a igrači milana slabiji nego što stvarno jesu, evo ja ti nabrojim nekoliko igrača kakvih juve nema ni blizu po kvalitetu na tim pozicijama theo, manjan, tomori, kalabrija, kesi, tonali.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Pa ti si genije, eto to niko nije znao. Kako da ne budu jaci doveli 10 igraca :Giroud, Tomori, Florezi, Pellegri, Bakayoko, Diaz, Ballo-Toure, Tonali,Messias, Adli... A vi Locateli i Kean uz to ode Ronaldo i Buffon kao licnosti nezamenljivi
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Stari dobri Klaudio. Allegri je za njega davno rekao da je igrač s najjačom taktičkom inteligencijom od svih igrača koje je trenirao. Do njegovog nivoa Lokateli ima još puno da jede hljeba i pije mlijeka.
b

bobrockrock

pre preko 2 godine

Milan nije "jaci" od Juventusa vec mnogo uigraniji i krasi ih dobra kohezija. Igraju brze i imaju sjajan protok lopte. Igracki su stavise dosta slabiji ali to sve pada u vodu kad je Juventus u teskoj krizi. Milan po prvi put od 2011 ulazi u derbi kao realni favorit ali Juve je Juve, bice zanimljivo sigurno.
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Po suvom kvalitetu i u sirini nema MIlan bolju ekipu ali Milan ima jednu prendost, ekipa je skockana bas onako kako i treba da izgleda jedna ekipa, a i uigrani su. Juve je vec istrosena ekipa, reforma sredina terena je propala nacisto Artur, Remzi... onda bekovi su isti godinama, jedino ovaj ofanzivni talentovani deo nadas se proigrace sad bez Ronalda. A kad pogledas svaki deo tima Milana ima smisla, golmani, stoperi, bekovi, vezni red centrala, ofanzivni, napadaci. Ti u svakom delu tima imas i fine igrace u najboljim godinama i mlade velike talente i ove iskusne koji odradjuju posao Kjaer, Ziru itd... Mislim njihov najveci problem je sto nisu nista prodali pa nisu ni mogli da dovedu nekog ko ce im dodatno podici kvalitet. Milanu fale jedno 2-3 vrhunska igraca, da dignu kvalitet ekipe na veci nivo, da nemoraju da se plase Napolija, Rome, Lacija, Atalante koji isto jure LS mesto.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Milanu fale samo 2 igraca a to je pravo desno krilo i desetka. Da imaju to serija A bi bila sigurno njihova Vezni red imaju najaci u ligi Kesi tonali benaser dijaz bakajoko Mozda imaju drugi timovi bolje pojedince u veznom redu ali nema niko ceo vezni red tako jak kao milan. Odbrana isto mnogo jaka teo romanjoli kjer tomori kalabrija florenci.
7

784+9764987987984

pre preko 2 godine

Ajde reci ti meni ma kojim pozicijama Juve ima bolje igrače. Milan ima daleko boljeg golmana, Hernandez i Calabrija su za Juventusove bekove Maldini i Cafu, Cuadrado je dobar, ali je rupa u obrani, bek nije njegova pozicija, Sandro daleko od onog šta je bio, a Danilo i de Sciglio nikad nisu bili dobri. Juve svakako ima zvučnije stopere, ali ni oni nisu bolji. Chiellini je klasa, ali star i vječito povređen, Bonucci je kiksara teška i debelo precijenjen, a de Ligt je dobar, ali daleko od onog što ljudi vole tvrdit da jest, također sklon kiksu. O Ruganiju neću ni da pričam. Milan ima Kjaera i Tomorija koji igraju bez greške od kad su stigli, a i Romagnili sad hvata formu ako je sudeći po meču s Lacijem. O veznom redu nema smisla diskutirat, Juve ima Ramseya i Rabiota koji su nevjerojatno precijenjeni, Juve se pokopao s njihovim kupovinama, imaju Bentacura koji je van forme 2 godinem Mckennija koji je ok igrač i Locatellija koji je dobar. Milan ima dva najbolja veznjaka lige sa Barellom u Bennaceru i Kessiju, Tonalija koji je na putu da to postane. Juve jedino može parirat na nekim ofanzivnim pozicijama, Chiesa i Kuluševski su daleko bolji od Saelemakersa, Dybala je bolji od Dijaza, ali to je manje više to. Juve nema baš lijevo krilo kvalitetno kao Leao ni Rebić, a za špica isto tako Morata je daleko od Ibre čak i u ovim godinama. Ukratko, Juve ima neka zvučnija imena koja će djelovat kvalitetnija od Milanovih samo onima koji uopšte ne prate Seriju A, ta imena tipa Rabiot, Bonucci, Ramsey, su debelo precijenjena