Komentari na vest

Kaka: Leao da bude svestan da odlazak iz Milana nije uvek dobra ideja, derbi sa Interom idealan za oporavak

k

kakaaaa

pre preko 1 godinu

Čovek zbog kojeg sam zavoleo fudbal i Milan! Plakao sam kao pi**a kad je otišao. Verovali ili ne rođendan nam je na isti datum što sam tek kasnije saznao.
p

pivo5

pre preko 1 godinu

Gledao Sam GA na marakani 2006. Taj Milan je Bio fantastican. Kaka, pirlo, Seedorf, inzagi itd. Milan je pao one godine kad su prodali zlatana I Silva u psg. Posle dugo nisu imali dobru igru. Sto SE tice prolazna Liga mogu samo da kazem uvek vece ribe, jedu male ribe. Prvo su pojeli istok, pa sad SE izmedju sebe jedu. Ostace na kraju samo engleska Liga. Kao u svemiru crna Rupa SVE pozdere I onda pukne. Kao svako veliko carstvo SVE pozderu pa puknu iznutra.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Pa Italijanski Savez rukovodioci drzava sami su krivi sto nisu sposobni da nadju jakog sponzora da stvore jak menadzment I svake sezone sve vise ce za ostajati I za Spance a o Engleze da ne pricamo.
C

Crnogorac19999997

pre preko 1 godinu

Koliko sam volio Kaku i Sevcenka , plakao sam kad je Seva otišao u Čelzi.
G

Gost0007

pre preko 1 godinu

Covece kakav igrac, majstor. Berluskoniju navijaci verovatno nikada nece oprostiti sto ga je pustio u Real, Kaka to svakako nije zeleo, od tog trenutka krece raspad Milana. Sto se tice derbija, mislim da je Inter trenutno u mnogo boljem raspolozenju docekuje utakmicu, samo cudo ce biti potrebno Milanu da uzme makar bod. Povrede Tomorija i Benasera su jos jedan razlog za brigu. E sada, sto se tice da je Serija A prolazna stanica, jeste, ali samo i iskljucivo jer para nema. Ali puci ce i taj balon u Engleskoj kad, tad. Draz Kalca ne moze da se kupi.
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Istina je u tome da su Berla i Adriano doneli Milanu mnogo ali su mu isto toliko i odmogli. Pamtim ja sve transfere i zvezde ali i pamtim i odlazak legendi.
@

@ Inzaghi

pre preko 1 godinu

Istina, retko ko moze nesto lose reci prema pomenutom dvojcu. Podigli su iz pepela Milan, unapredili i na kraju unistili. Zanimljivo da su posle toga imali jos jednu sansu posle osvojene 18te titule, ali su transferom Ibre i Thiaga Silve u PSG zakucali poslednji ekser na kovceg Milana, samar od koga se i dalje Milan nije oporavio. Da, osvojio je titulu prosle godine, istina, ali smatram da Milan i dalje luta, promene vlasnicke strukture na svih par godina deluju neozbiljno, ovaj poslednji vlasnik sa izjavom da je 50 miliona dovoljno za 2 prelazna roka je dosta toga rekao.
N

Nije

pre preko 1 godinu

to Milan iz vremena Kake.
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Zna Kaka dobro kako su on i Ševa prošli kad su napusitli Milan.