Kako je presuđeno Murinju - tajno glasanje i četvorica igrača koji su ostali verni šefu

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.12.18. | 15:31

Među njima i naš Nemanja Matić...

Zašto Žoze Murinjo nije uspeo u Mančester Junajtedu, gde je pogrešio, šta je morao da izbegne i još o mnogo tema tek će se raspravljati narednih dana. Jedan od ključnih razloga što je Portugalac morao da ode bila je činjenica da se svlačionica okrenula protiv njega. I to ne pet ili deset igrača, već više od 90 odsto?! O tome danas piše ugledni Tajms navodeći imena četvorice momaka koji su jedini otišli do Žozeove kancelarije da se pozdrave sa njim pre nego što otišao. 

Kako Tajms navodi Muriunju su verni do samog kraja ostali srpski reprezentativac Nemanja Matić, Belgijanci Romelu Lukaku i Maruan Felaini, odnosno Ešli Jang. Svi ostali mnogo ranije su mu okrenuli leđa i nisu želeli nikakav kontakt sa njim kada su saznali da je bivši. Pol Pogba navodno se najviše obradovao, što i ne čudi s obzirom na njihovce sukobe poslednjih meseci. 

Izabrane vesti

Tajms podseća da su se od prethodnih menadžera, Dejvida Mojesa i Luja van Gala oprostili svi fudbaleri Mančestera.

Prema još nekim izvorima, uglavnom tabloidnim, Murinjo nije imao podršku ni ta četiri fudbalera, već samo dvojice. Miror i San pišu kako je Ed Vudvord organizovao tajno glasanje i pred igrače stavio samo jedno pitanje: ide ili ostaje? Ta dva lista tvrde da su "ostaje" zaokružili samo Nemanja Matić i Romelu Lukaku.    

Foto: Reuters


tagovi

Nemanja MatićRomelu LukakuMaruan FelainiEšli Jang

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara