(©Reuters)
(©Reuters)

Kamerunac veran Bajernu: Šupo Moting u špicu Bavaraca do 2024.

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.03.23. | 17:06

Klub objavio da je produžen ugovor

Dočekao je Erik Šupo Moting svojih pet minuta. Otišao je Robert Levandovski letos, od Sadija Manea se malo više očekivalo, a iz drugog plana u taj slobodni prostor uleteo je Kamerunac i maksimalno ga iskoristio.

Bajern je danas objavio da je 33-godišnji Šupo Moting produžio ugovor, koji će trajati do juna 2024. godine. Kamerunac je postigao 15 golova na 24 utakmice ove sezone i zaslužio da ostane prvi špic bavarske „mašine“ i u narednom periodu.

Izabrane vesti

Čovek koje je zatresao mrežu Srbije na Mundijalu u Kataru kaže da je presrećan što će ostati u Bajernu bar još jednu sezonu.

Super sam srećan što ostaje i što ću nastaviti da se zabavljam u ovom klubu, jer se ovde osećam kao kod kuće. Isto misli i moja porodica, a to mi je jako važno. Zadovoljan sam što mogu da pomognem timu. Konkurencija je jaka, ali kada želiš da budeš među najboljima, to onda ide jedno s drugim. Sve je u Bajernu kako treba i nije postojao nijedan razlog da nešto menjam“, rekao je Šupo Moting za klupski sajt.

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić je takođe istakao da je zadovoljan što su pregovori završeni dogovorom.

Šupo je umetnik s loptom i igrao je jako dobro prethodnih godina. Pomogao nam je u prvom delu sezone da popuni prazninu koja se ukazala na poziciji špica. Drago nam je što će biti s nama do leta 2024“, istakao je Salihamidžić.

Kamerunac je u Bajern došao iz Pari Sen Žermena u oktobru 2020. godine, odigrao je 82 meča za nemački klub i postigao 33 gola.


tagovi

Bajern MinhenBundesligaErik Maksim Šupo Moting

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara