(© FK Partizan)
(© FK Partizan)

Kanute: Tipična sam šestica, donosim inspiraciju, srce i adrenalin

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.07.23. | 18:46

Novi vezista Partizana o prvim utiscima među crno-belima

Najviše promena tokom dosadašnjeg dela prelaznog roka u Partizanu registrovano je na poziciji zadnjeg veznog. Otišli su Ljubomir Fejsa i Hamidu Traore, na izlaznim vratima je i Patrik Andrade, vratio se Aleksandar Šćekić, dok, kao po nepisanom pravilu, navijči najviše očekuju od stranca u liku Franka Kanutea.

Dosadašnji član Serkl Briža se priključio ekipi na pripremama u Sloveniji i deluje motivisano da se nametne Igoru Duljaju, koga je apostrofirao najzaslužnijim što je stigao među crno-bele.

Izabrane vesti

Svake nedelje me je zvao, rekao sam mu da nikada nisam bio u Srbiji i da ne znam šta mogu da očekujem, na šta mi je pozvao da dođem na nekoliko dana. Kada sam stigao i upoznao ga video sam da je dobra osoba, da je Partizan veliki klub i to je uticalo na moju odluku da pređem u Partizan“, ističe Kanute.

S obzirom da će dejstvovati ispred odbrane, na mestu koja je žila kucavica svake ekipe, jasno je šta se od Afrikanca očekuje. A šta će on doneti ekipi?

„Inspiraciju, srce i adrenalin. Tipična sam šestica. Igram od jednog do drugog kaznenog prostora,. Volim loptu, umem i da se priključim napadu. Tipična sam šestica, pozicioniranje na terenu mi je izuzetno važno“.

Prethodnu sezonu Kanute je proveo na pozajmici u Drugoj ligi Francuske, igrajući za Sošo.

„Za tim nije bila sjajna, ali na ličnom planu za mene je sezona bila dobra. Ove sezone očekujem da pobeđujem sa Partizanom i pružim sve od sebe na terenu. Uvek mora da se pobeđuje, trener mi je govorio o tome. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da istrčim na stadion“, dodao je Kanute


tagovi

Frank KanuteFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara