Kapa dole, momče: Aleks Pavlović drugi put zaredom igrač meseca!

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.03.24. | 14:13

Navijačima Bajerna je izgleda baš prirastao za srce...

Momak srpskih korena, koji je nažalost odabrao da igra za nemačku reprezentaciju - Aleksandar Pavlović (19), doživljava najlepše trenutke u dosadašnjoj kratkoj karijeri.

Nakon što potkraj prošle godine počeo da dobija sve veću minutažu, tokom poslednjih nedelja maltene se ustalio u startnih 11; postiže golove, nedavno je bio starter i u Ligi šampiona, a sva je prilika da će tokom iduće nedelje zaigrati i za reprezentaciju Nemačke.

Izabrane vesti

Kao epilog stigla je nagrada "Igrač meseca u Bajernu" za januar, a za konstantnost odmah potom još jedna - i za februar! Klub iz Minhena upravo je objavio kako je Aleks Pavlović prekinuo dominaciju Harija Kejna u ovom pogledu i posle tri uzastopne nagrade za Engleza, dve odlaze u ruke 19-godišnjeg veziste.

Podsetimo se i kako su Bavarci na emotivan način objavili kada je Pavlović po prvi put proglašen za igrača meseca. Tada su uz adekvatnu ilustraciju napisali: "Od skupljača lopti do igrača meseca Bajerna".

U glasanju za igrača meseca minhenskog velikana učestvuju navijači, što posebno daje na težini ovom priznanju. Za februar Pavlović je sa 29 odsto glasova trijumfovao ispred Džamala Musijale (18,5%) i Harija Kejna (14%).

Sve to govori da je već postao jedan od mezimaca minhenske publike. A kako i ne bi kada je u klubu već punih 12 godina...

Šta reći, osim - kapa dole, momče!


tagovi

Aleksandar Pavlović

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara