Džonatan Vijera (Foto: AFP)
Džonatan Vijera (Foto: AFP)

Kapiten Las Palmasa zbog supruge prekinuo karijeru

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.10.23. | 00:40

Džonatan Vijera odlučio da bude uz životnu saputnicu u teškim trenucima

Gol i asistencija po ulasku sa klupe za preokret i pobedu protiv Selte, i to u razmaku od svega 13 minuta, a onda šok za navijače Las Palmasa. Legenda i kapiten kluba Džonatan Vijera iznenadio je sve izjavom posle meča kako njegovo vreme u klubu sa Kanarskih Ostrva polako ističe. Na gostovanju Viljarealu naredne nedelje dobio je još 15 minuta, a onda ga po povratku sa reprezentativne pauze nije bilo ni u protokolu u porazu od Rajo Valjekana.

Upitan posle meča da li će Vijera igrati ponovo za Las Palmas, trener španske ekipe Fransisko Pimijenta odgovorio je kratko kako "ne zna" i samo dodatno zbunio navijače. Ipak, u međuvremenu je situacija razjašnjena, a razlog Vijerinog odsustva otkriven. I tiče se privatnog života.

Izabrane vesti

Naime, 34-godišnji španski vezista odlučio je da prekine karijeru zbog bolesti svoje supruge Estefanije. Njegova životna saputnica je putem društvenih mreža objavila da su joj lekari detektovali, kako je ona napisala, "tu prokletu reč u njoj", misleći pod tim na tumor materice koji joj je otkriven. Srećom, kako je dodala, on je na vreme otkriven i već je uklonjen.

Vijera je u teškim trenucima ostane uz suprugu i pruži joj podršku, a fudbal na neko vreme ostavi po strani. Koliko dugo još nije poznato.

"Uvek ovako, sa osmehom. To je bilo naše najbolje oružje. Volim te", napisao je Vijera na svom Instagram profilu uz fotografiju sa suprugom.

Neke stvari su, ipak, mnogo, mnogo bitnije od fudbala.



tagovi

Džonatan VijeraLas PalmasEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara