Adžić i Naunković (© FK Železničar Pančevo/Facebook)
Adžić i Naunković (© FK Železničar Pančevo/Facebook)

Karika koja je nedostajala Pančevcima: Ivan Adžić sportski direktor Železničara

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.08.22. | 15:40

Ambicija je plasman u Mozzart Bet Superligu

Možda treća bude sreća. U prvoj sezoni bio je deseti, u prethodnoj treći, posle čega ga je u baražu za plasman u Mozzart Bet Superligu eliminisao kragujevački Radnički, a ove takmičarske godine želi Železničar da napreduje u elitni rang. U toj misiji od pre nekoliko sedmica ima novog trenera u liku Igora Savića, a od petka i novog sportskog direktora – Ivana Adžića.

Nekadašnji krilni napadač Crvene zvezde, kasnije njen funkcioner, vraća se fudbalu posle nekoliko godina zatišja, odučan u nameri da pomogne Pančevcima u Mozzart Bet Prvoj ligi.

Izabrane vesti

„Drago mi je što sam došao i što Pančevci gaje visoke ambicije, da uđu u viši rang. Daću sve do sebe da doprinesem ostvarenju tog cilja. Upoznat sam sa kadrom, dobro je obučen, kvalitetna ekipa je napravljena od talentovanih igrača, potrebno je samo malo da se doda agresivnosti i sveže krvi. Da ne budemo mekani, već da se gosti pribojavaju dolaska u Pančevo“, istakao je Ivan Adžić na promociji.

U klupskim prostorijama dobrodošlicu mu je poželeo Zoran Naunković, u svojstvu predsednika Železničara.

Funkcija sportskog direktora je bila upražnjena, smatramo da smo izabrali pravo rešenje. Adžić je dobro upoznat u svetu fudbala, najpre kao istaknuti igrač, trener i dokazani sportski radnik. Kao predsednik sam zadovoljan što ćemo sarađivati, Ivan je karika koja nam je nedostajala da budemo na nivou potrebnom za realizaciju ciljeva, oličenih plasmanom u Mozzart Bet Superligu“, rekao je Naunković.

Iz tri kola Železničar je ostvario dve pobede i pretrpeo poraz, u subotu od 17 časova na terenu „Dragan Džajić“ gostuje ubskom Jedinstvu.



tagovi

FK ŽelezničarŽelezničar PančevoIvan Adžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara