Komentari na vest

Kartoni bi mogli da odluče šampionsku trku u Primeri: Na prstima će igrati šestorica iz Barse, petorica iz Atletika i Kazemiro

7

7788

pre oko 3 godine

Prvenstvo je odlučeno. Celu sezonu se navlači za Atletiko, neko baš želi da oni uzmu trofej, koja i i čija je to igra ne znam, ali očigledno je. Nije važno što oni imaju malo povlašteniji kriterij, ali ovu sezonu šta su radili Realu to nije humano. Kada se samo setim utakmice sa Valensijom 3 penala za Valensiju, plus ono sinoć, onda je i više nego očigledno da neko želi Real daleko od prvog mesta. Meni kao nekom ko voli Real raduje me ova situacija jer je vreme da se dovedu igrači koji će da igraju a ne da sede kući povređeni i kada su najpotrebniji oni su van tima. Pre svega mislim na Ramosa, Hazarda, Karvahala, a ima ih još takvih. Vreme je da napokon nakon nekoliko godina Real odradi prelazni rok kako treba i da dovede igrače koji će pojačati tim.
a

asdadasd

pre oko 3 godine

I to su 2 utakmice gdje je Real bio kao ostecen? A gdje su sad sve one gdje su bili pogurani? Da nije sudija Real bi se ove sezone borio za plasman u ligu prvaka.
B

Borcac5

pre oko 3 godine

Al ih krka Borčanac, 14 žutih, nema šta muški