Komentari na vest

Karvaljal pred meč odluke sa Zvezdom: Bolji smo nego u septembru, bićemo prvi u grupi

G

Gost123

pre preko 2 godine

Ovakve reci se obicno vrlo cesto obiju o glavu. Mislim, covek 'ladno daje izjavu kao da vodi Bajern, pa kao lako cemo mi to. Da mi je znati sta je u glavama onog trenera Midtjilanda i ovog coveka. Ljudi se ponasaju i govore kao da vode klubove iz evropskog vrha, a ne egal ili malo bolje ekipe od Zvezde.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Они су само сигурни у своје квалитете, а реално Брага је сасвим солидан тим, боље попуњен од звезде али то немора да значи ништа, има звезда своје квалитете, појединце који могу да направе разлику. Ипак, биче јако тешко, али верујмо у пролаз. Позз
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Jedino ih mozemo pobediti ako ih iznenzadimo i napadnemo kod kuce. Nas trener je vec u svom obracanju saopstio da ce mo igrati murinjijevski fudbal, zatvoriti sve prilaze golu i cekati, ali to je izvodljivo jedino ako imas odbranu na tom nivou. Nasa odbrana nije dorasla tom zadatku, zvezda je napadacki tim, i mi mozemo do pozitivnog rezultata jedino ako ih napadnemo. Inace u suprotnom izgledacemo kao da igramo da PSZ kad su nas ismejali u sampion ligi. U tom slucaju, bolje i ne gledati utakmicu, nego samo cekirati konacan rezultat, jer ce to biti mucno za gledanje, a na kraju rezultat moze biti i ovakav i onakav, zavisi ko bude imao vise srece, dali oni koji napadaju ili oni koji se zakatance u sesnaesterac, i mole boga da ne prime gol.
S

StefanKatar

pre preko 2 godine

Ovde vidim samo motivacioni govor bez ikakvog omalovazavanja Zvezde. Iskreno, bolje je da nas potcene i ne shvate ozbiljno, sto medjutim trener Brage ne cini.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Nas rang su Porto i Benfika, a ne Braga.
G

Gost92

pre preko 2 godine

Koliko su ovi portugalci samouvereni.Tako pricao i onaj pizza skolari da će da pobedi portugal srbiju sa 5-0,6-0
D

Dejan_996

pre preko 2 godine

Ovako je pricao i onaj napadac Ludogoreca, pa znamo kako se zavrsio mec. Sportski pozdrav:)
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Ovako se i santos zaletao pa znamo kako je zavrsilo… Nego kako da su svi trenirali? Ja sam milsio da zvezda uvek ima srece i da igra protiv klinaca jer je protivniku 10ak kljucnih igraca povredjeno. Kako ovo sad?
9

951357

pre preko 2 godine

Svi povređeni su trenirali? Propadoše (opet) teorije zavere...