(Reuters)
(Reuters)

Karvalju je Engleska suđena ako se bude pitao Žorž Mendeš

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.05.20. | 20:36

Portugalac bi mogao da pojača koloniju zemljaka na Ostrvu

Otkako se pojavio kao talentovani vezista u lisabonskom Sportingu, Vilijam Karvaljo je u skoro svakom prelaznom roku bio ime o kojem se pričalo ili pisalo. Dobrim delom i zbog uticaja njegovog agenta Žorža Mendeša...

Arsenal, Totenhem, Mančester Junajted, Čelsi, Vest Hem, Lester, Everton, Njukasl su samo neki od ostrvskih klubova koje su tamošnji  mediji dovodili u vezu sa kupovinom Karvalja. Na kraju, Portugalac je u leto 2018. godine mimo svih očekivanja završio u Betisu kao kapitalno pojačanje.

Izabrane vesti

Ostavio je solidan utisak u Andaluziji, ali ništa više od toga, pa je Žorž Mendeš opet rešio da ga stavi u izlog. Kako nije uspeo da mu izdjestvuje transfer u neki bogati premijerligaški klub, rešio je da ga još više približi tim potencijalnim kupcima tako što će da ga dovede u svoj premijerligaški klub.

Portugalski mediji javljaju da je Mendeš želi da ovog leta preseli Karvalja u Vulverhemtpon u kojem nije formalni gazda, ali se suštinski pita za sve i u njemu razigrava gomilu svojih igrača. Podsetimo da za popularne Vulvse trenutno igraju čak osmorica portugalskih fudbalera i Mendešovih klijenata: Rui Patrisio, Bruno Žordao, Pedro Neto, Ruben Neveš, Danijel Podense, Diogo Žota, Žoao Mutinjo i Ruben Vinagre. Dodajte tu još neke igrače u čije karijere je upetaljan Mendeš poput Raula Himeneza, Adame Traorea, Džonija Kastra ili Leonarda Kampanje i shvatićete da bez amina portugalskog Superagenta ne može tako lako da se dođe u Vulvse.

Neki od Mendešovih klijenata poput Neveša ili Žote su već uspeli da dignu cenu u Vulvsima i spremni su za veće transfere što je na kraju i glavni cilj Mendeša. Preko Vulverhemptona podiže cenu igračima i razigrava ih pred nosom bogatijim engleskim klubovima. Takav je verovatno cilj i sa Karvaljom...

(FOTO: Reuters)


tagovi

Vilijam Karvaljo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara