Komentari na vest

Kasijera je želja Marsela Galjarda: Ako ne prođe Luis Suarez, aktivira se plan B

M

Mejbi,kad bi...

pre gotovo 2 godine

Ja vam garantujem da kad bi Mrkela pitao Dragovića da mu nađe pristojnog napadača iz Nemačke,Austrije,Švajcarske da bi to Drago našao kao iz topa!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

PUNA PODRSKA ZA GOBELJU OD MENE,DA OSTANE STO DUZE U KLUBU!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Ako je neko zainteresovan da zaradi dobru kintu u $ ili € neka mi se pridruzi,moj sponzor i gazda sa tompusom odlicno placa za svaki Lazni i negativni komentar ostavljen ovde protiv Terze i uprave Zvezde,tako da ako je neko raspolozen neka mi se pridruzi u spamovanju poruka protiv uprave Zvezde moze dobre pare da zaradi na brzinu,evo ja sam najbolji primer za to a takodje i moj kolega "najveci zvezdas" koji radi zajedno sa mnom za istu firmu i za istog gazdu!

Mr 007

pre gotovo 2 godine

😂Sigurno ce Kasijera izabrati Zvezdu pre nego ogromne para u Zenitu ili ponude jednog Rivera. Zvezdas sam,ali ovo je smesno. Neka brzo prelaze na plan B ili neka daju sansu Ohiju kao startnom spicu. U svakom slucaju,Ohi je dobar spic,ima statistiku u Zvezdi i Norveskoj kao Ronaldo,ali nije to dovoljno da bude starter pored Pavkova od 300kg. Barem bi morali prodati Pavkova i dovesti nekog domaceg spica koji ce biti korektna rezerva Ohiju. Pavkov je jedno vreme bio veoma dobra rezervna opcija,ali on je pravi primer neprofesionalnog sportiste,on vise zbog kilaze ni ne moze da se pokrene na terenu.
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

To je kao da ja tebi kazem da ti dam sansu da mi ponovo kazes kako se zoves, a ja znam kako se ti zoves i nijedno drugo ime mi ne mozes ponuditi. Covece Zvezda trazi BRZOG spica jer ima 3 mrtva napadaca Pavkova, Ohija i kornjacu Bena. Dakle sta dacu ti sandu da ponusas da sad budes brzi, javinu duelu, javi na lopti, a ti si pokazao svoj fizicki limit. Dakle, Zvezda ocajno trazi BRZOG pokretljivog spica jer ovi sto su u klubu to NISU. Sam Terzic se ponavlja da nam akutno trebaju brzo krilo i brz spic. Dakle, pomenuti NE mogu fizicki da odgovore zahteva evropskih utakmica.
D

Delija penzioner

pre gotovo 2 godine

Sad dok traju kupovine i prodaje igrača naslušaćemo se ko zna kakvih čuda , ko i svake godine , ipak pripreme su već počele a dovesti nekog igrača na kraju je čista ludost , jer onda ide ista priča dok se uigra sa timom , pa se posle vidi da nije kvalitet , ili se nesnalazi u ligi , ako nekog dobrog hoće da dovedu to treba učiniti u roku od nedelju dana da može odma da se priključi ekipi na pripremama . NAPRED ZVEZDA
K

Kasijera

pre gotovo 2 godine

Ovaj izgleda sav bangav i štiglić kao Sadik. Ne bi mi bilo baš nešto žao ako ne dođe.
L

LukaToni

pre gotovo 2 godine

Probajte sa Pohjanpalom, ističe mu ugovor sa Leverkuzenom za godinu dana, davao čovek golove i u LŠ, prošle godine na Evropskom prvenstvu, sada je bio dobar u Ligi nacija, odigrao odlično sezonu u Turskoj, davao i u Bundesligi. Mašina je za golove.
R

Raider

pre gotovo 2 godine

Ne moze druze, tako sam i ja mislio da tu postoje neki skautovi, neki sistem koji gleda , analizira neke igrace, prica je sasvim drugacija, menadzerstvo i postenje uprave resavaju pitanja

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Baš sam uzeo da pogledam transfermarket, samo bez ugovora ima 3-4 jako interesantna igrača i koji su potpuno drugačiji profil od Ohija i Pavkova... Stvarno mi niste jasni, saberite se i požurite...
O

Object

pre gotovo 2 godine

Neka uzme Zvezda Estupinana, Kolumbijac iz Viktorije Gimaraes, lik je ubica a istice mu ugovor i bice slobodan igrac
9

91

pre gotovo 2 godine

Ne znam sta si ti gledao, spor ko puz, ne treba nam novi Tomane.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Kaže Terzić pare nisu problem, hoćemo da podignemo lestvicu kod dovodjenja igrača. Za ovog igrača se priča više od mesec dana, što majstore nisi dao dobru ponudu ako dižemo lestvicu i ako pare nisu problem. Tako je isto bilo prošle godine sa Prijovićem. Pa kada je propalo, onda udri po Prijoviću. Jel će opet sada doći neka Mrkelina najveća želja, ili neki igrač kome Zvezda treba da oživljava karijeru. Jel mora svake sezone isto.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Mnogi igrači odugovlače i vagaju. Prelazni rok je tek počeo.
B

Boris RS

pre gotovo 2 godine

Druze, moras uzeti u obzir da nasi najbolji igraci (Katai, Dragovic, Ivanic) imaju do 600k godisnje (bar se tako pisalo). Ne mozes sada novom liku dati 1mil. Mozda kroz neke bonuse ali kontam da bi se ostali isfurali u svlacionici. Pogledas Kataijevu statistiku od prosle sezone, ovaj Kasijera je ne moze imati da je Bog otac. I sad on treba dobiti duplo jaci ugovor...Iako se slazem da se za dobrog igraca ne treba ogranicavati kintom ukoliko postoji ista.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Ma pisi propalo. Tražite drugog. Opet krenule pripreme, a nemaju spica. Taj novi kada dodje opet će biti los. Možemo samo da se zajedno pomolimo da Ohi zaigra.
J

Jim Beglin 420

pre gotovo 2 godine

Sve mi se vise cini da su Marina ova dva bandita namagarcila, sledeca 2 prelazna roka ce pokazati, ali ja mislim da se nista nece promeniti oni se uhvate jednog igraca u jure ga do kvalifikacija ako ih ispali daj sta das, dodje neki polovnjak i tako u krug. Marina su angazovali da saniraju stetu za sve ove prelazne rokove gde su gresili, jer je prevelik pritisak javnosti, pa kao nesto se menja! Nadam se da gresim. Objavite komentar nisam pominjao nicije ime u negativnom kontekstu!
T

Tajomaru

pre gotovo 2 godine

Meni se sve cini da ce Marin sa ovim svojim skaut ortacima da obmane klub.
B

Black Cobra

pre gotovo 2 godine

Kasijera je već zhavršena priča on je u Zenitu tako da ostali su još dogovori oko ličnih uslova. Zvezda mora da se okrene nekim drugim rešenjima
T

Terzan Zvezdic

pre gotovo 2 godine

Ako ovaj ode u river dovescu Luisa Suareza u Zvezdu...
0

0440

pre gotovo 2 godine

sta ima sehovic najjace pojacanje 😂
s

skromno

pre gotovo 2 godine

za igrače srpskog porekla koji znaju pravu vrednost zvezde nisu unosni ugovori bitni već znaju sta je zvezda i sta su navijači, dečacki san i zato biraju zvezdu pre drugih, strancu je to teško objasniti bas ga briga i normalno jači ugovor bira.

Dj_97

pre gotovo 2 godine

Zašto zvezda kupuje igrače iz prosečne, čak i amaterske ruske ekipe (kako ste letos nazivali Soči)?
F

Fejnord Petardinjo

pre gotovo 2 godine

Zato sto su sve flore i faune zavrsile u realu
D

DžoniRS

pre gotovo 2 godine

On nije bio tad u Sočiju
D

Djokica

pre gotovo 2 godine

Ako ne mozemo da ga dovedemo,teraj dalje trazi drugog spica i to je to.Da je dobar vrv jeste cim je trazena roba,mozda se desi da dodje,ali ako se to bude oteglo kao onda za Prijovica,oce piski nece piski,jebes ti to i onda na kraju iz panike da dodje neko kao proslog leta Dioni.Znaci ili ili,ako nece nece traziti drugog centarfora
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Mi smo tip konkurenta koji ne moze da ide preko svojih mogucnosti 600k godisnje uz dobre bonuse za uspehe. Ako je njemu do love a mi ne mozemo vise najgore je gubiti vreme. Posto imamo takva iskustva koja su nas debelo kostala. Udjemo u stisku sa vremenom i dovedemo nekog novog Dionija. Zato mislim da treba da se okrenemo drugom resenju.
Љ

Љубан

pre gotovo 2 godine

Опет сапуница, као са Македом... Ајд ваљда га нећено из*yвати овај пут