Katalonci u euforiji: Grizman sanja da igra u Barseloni

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.03.19. | 09:45

Prema pisanju Mundo Deportiva iz okruženja francuskog fudbalera već su poslali signale prema Nou Kampu i veruje se da će ove godine biti odrađeno ono što je propalo prošle

Vesti koje je pre nekoliko večeri objavio francuski L'Ekip, oko ponovnog koketiranja između Barselone i Atnoana Grizmana, podigli su atmosferu u Kataloniji. Današnji Mundo Deportivo donosi nove informacije i na naslovnoj strani snažno ističe: Grizman želi u Barselonu!

Izabrane vesti

Antoan Grizman ponovo sanja da igra u Barseloni i čelnici Blaugrane to znaju, tvrdi Mundo. Prema pisanju ovog sportskog lista iz okruženja francuskog fudbalera već su poslali signale prema Nou Kampu i veruje se da će ove godine biti odrađeno ono što je propalo prošle, kada se bližio početak Mundijala u Rusiji. Grizmana su tada u Madridu uspeli da ubede da ostane, produži ugovor do 2023. godine i otočne novi projekat, ali je on već sada doživeo potpuni krah eliminacijom od Juventusa u Ligi šampiona, što je silno razočaralo Francuza.

Barselona već uveliko traži pojačanje u napadu i nekoga ko će naslediti Luisa Suareza u narednom periodu. Glavni favorit za to u proteklim nedeljama bio je srpski reprezentativac Luka Jović, dok su se usputno pominjali i Rodrigo iz Vaensije, Andre Silva iz Sevfilje i Maksi Gomez iz Selte.

Kako piše Mundo, jedan od razloga zbog kojih je Grizman postao hladan i obeshrabren prema pomenutom projektu Atletika jeste i činjenica da je Dijego Godin praktično već sklopio dogovor sa Interom, da Felipe Luis odlazi iz kluba, da je Lukas Ernandez na korak od Bajerna, a da bi Dijego Kosta mogao da završi u Kini. Sve to nateralo je Grizmana da ozbiljno razmisli o svojoj budućnosti na Vandi Metropolitano.

Kao što je objavio L'Ekip, izlazna klauzula u ugovoru Francuza iznosi 200.000.000 evra, ali će samo u junu ove godine biti 120.000.000, što će predstavljati trenutak koji bi Barselona mogla da iskoristi.

Foto: Tviter


tagovi

Antoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara