Kepa Arizabalaga
Kepa Arizabalaga

Kepa progovorio: Ovako sam ja to proživeo...

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.02.19. | 23:08

“Nije neposlušnost“, tvrdi Čelsijev golman

Fudbalska planeta se iščuđavala, Kepa Arizabalga i Mauricio Sari se ponašaju kao da je u pitanju bio sasvim običan dan na poslu, kao da se ovakve situacije svaki čas viđaju. Posle Čelsijevog šefa struke i golman Plavaca uverava javnost da se u porazu od Mančester Sitija u finalu Liga kupa nije desilo apsolutno ništa dramatično, već da je cela ta zbrka bila samo jedan veliki nesporazum.

I ne, kune se Kepa, nije on odbio da uradi kako mu je trener rekao, već je samo šefu objašnjavao da je pogrešno protumačio situaciju. Da ne dužimo, poslušajte samog Kepu...
Sve je samo nesporazum. Ni u jednom trenutku nisam bio nespolušan niti sam imao nameru da iskažem nepoštovanje prema šefu. Prosto, nesporazum. Već dva puta su lekari zbog mene izlazili na teren, trener je mislio da niam u stanju da nastavim“, objašnjava Kepa, mada objašnjenje ne deluje baš toliko uverljivo, jer koji bi pa čovek ostao na terenu da brani penale ako već ne može da igra?!

Izabrane vesti

Pa opet je Sari, štagod pričao posle meča, insistirao da Vili Kabaljero uđe i igru. Kepa ostaje pri tvrdnji: nesporazum.
Vladala je konfuzija ta dva ili tri minuta dok lekarski tim nije stigao na klupu i objasnio sve kako treba. Da nema veze sa problemima koje sam imao ove nedelje (zadnja loža, prim.aut). I tako, nesporazom. Jer on je mislio da ne mogu da nastavim, a ja sam u suštini pokušavao da kažem da sam fizički spreman. Palo mi je na pamet da na klupi misle da ne mogu dalje, jer sam već drugi put bio na zemlji, a bio je produžetak“.

A zašto je uopšte bio na terenu?
Mnogo smo trčali, a tako se troši i vreme. Bili smo u periodu u kome smo bili pod pritiskom, branili smo se, pa sam na kratko zaustavio igru da ekipa uzme daha, nisam ni u jednom trenutku rekao da ne mogu da nastavim. Znam da sada svi pričaju o ovome, ali ovo je moje mišljenje, tako sam ja to proživeo iznutra“, završio je Kepa.

I dalje nismo uvereni...

(FOTO: Reuters)


tagovi

Kepa Arizabalaga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara