Komentari na vest

Kimih za Kansela - kome li je to palo na pamet?!

ivanvmv@gmail.com

pre 12 meseci

Čini se kao da je Ausburg bio dodatni motivisan da odigra za Bajern. Sto ti je fer play a još kad ima finansijsku pozadinu onda je to pravi sport.
T

TAKOO JEEE

pre 12 meseci

Ako vec ide iz Bajerna u obzir dilaze samo Real, Barsa, Liverpul ili Mancester junajted...
c

cirkus

pre 12 meseci

Pise u tekstu da nema agenta i sam pregovara, pa sto ne kazes da je ipak tebe angazovao.. Hvala sto si nas azurirao sa svezim informacijama..
p

pdk

pre 12 meseci

Njega da puste bilo bi ravno onome kad su pustili Krosa jer su verovali da je Gece bolji izbor...
m

manuel nojer

pre 12 meseci

Lako je sada biti pametan. Tada je Gece bio nešto najbolje što je Nemačka imala do tada po talentu, tek 20 godina mu je bilo i tek je trebalo da napreduje. Sa druge strane Kros je već bio oformljen igrač sa 24 godine i koliko me sećanje služi bilo je problema i oko plate. Kros je tražio više, Bajern nije dao i pustili su ga jer imaju Gecea. E sad, povreda za povredom i na kraju ta neka autoimuna bolest i problem sa mišićima i ode karijera.
G

Gost19999

pre 12 meseci

Kros i Gece nisu imali veze, Kros je klasican centralni vezni, a Gece poluspic ili prednji vezni. Kolikobse secam problem je bio u plati, Bajern nije hteo da mu da platu koju je trazio.
P

Proficap

pre 12 meseci

Gece je tada bio bolji od Krosa, i ako je imao samo 20 godina. Veoma razumna odluka, ali, ko je ocekivao toliko povreda i padova. Da nije bilo toga, Gece bi mozda ostao upamcen kao jedan od najboljih nemackih fudbalera.
S

Saturn

pre 12 meseci

Kimih i City sto da ne , jos Gundogan u Barsi
O

Ocigledno

pre 12 meseci

Gvardiola ih sad malo zajebava...
M

Mr007

pre 12 meseci

To ni Mrkela ne bi prihvatio.🤣
Л

Лазар

pre 12 meseci

"нема менаџера и то му отежавајућа околност". У реалности, дечко игра за Бајерн, траже га Сити и Барса. Ако хоће отићи ће, ако неће, остаће у Бајерну. Браво за њега, камо среће да је више таквих и да се менаџерско зло искоријени!
И

И

pre 12 meseci

Тако је. Ни Де Брујне нема менаџера, па је изборио највећу плату у клубу. И то убедљиво највећу јер не мора неком менаџеру давати проценте. Разумем кад менаџер треба неком анонимусу, али шта ће најбољим играчима света, ако имају ишта у глави.
G

Gostyyy

pre 12 meseci

To govori neko ko ne kapira vaznost menadzera, tj. agenata. Slazem se da je dosta njih beskrupulozno i alavo, i ne misli ni na sta sem na to kako da obrne sto visi para, ali ima tako dosta njih koji zapravo rade svoj posao profesionalno i pomazu svojim igracima da postanu sto bolji i sto vise napreduju. Na zalost, ovi drugi skoro da ne postoje u Srbiji, ali ih ipak ima. Kao i sve drugo, ne treba generallizovati ni za agente, jer ni klubovi nisu cvecke, i vrlo lako se okrecu ka eksploataciji igraca, pa samim tim agenti treba da postoje i da budu ukljuceni kao neko ko radi za dobrobit igraca. Ovo pricam kao neko ko radi u jednoj od agencija i ko zapravo zna kako stvari iznutra funkcionisu.
H

Hehehe

pre 12 meseci

Kimi bi legao Sitiju ko budali šamar