"Kladioničarski dan"
"Kladioničarski dan"

KLADIONIČARSKI DAN (8. jul): Momci iz kanala 0-2, Rozenborg 1&3+, Inčon GG, Oita 1ug 1+!

Vreme čitanja: 3min | sub. 08.07.17. | 09:41

Budite i danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi...

Kladioničarski dan

TT - tiket sastavljen uz pomoć tradicija je spreman!

Izabrane vesti

- Inčon i Daegu su igrali GG na pet poslednjih okršaja
- Oita i Šonan su osam prethodnih duela okončali prvo poluvreme sa najmanje jednim golom
- Rozenborg je slavio nad Sandefjordom na proteklih pet dvoboja i na meču je bilo tri i više pogodaka
- Hamarbi i Erebro su igrali GG na sedam minulih susreta
- Rovaniemi i HiFK su igrali 0-2 na poslednjih sedam utakmica

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 16:00 5416 ŠVE 1 Hammarby TFF - Orebro tgg gg 1,73
Sub 16:00 5701 FIN 1 RoPS - Hifk ug 0-2 1,62
Sub 15:30 5615 NOR 1 Rosenborg - Sandefjord kmb 1&3+ 1,50
Sub 12:00 4834 JAP 2 Oita Trinita - Bellmare S. 1ug 1+ 1,40
Sub 12:00 4705 JKO 1 Incheon United - Daegu tgg gg 1,90

FUDBALKao i prethodnih godina selekcija Sjedinjenih Američkih Država slovi za jednog od najozbiljnijih favorita za osvajanje Gold kupa. Na papiru, izabranici Brusa Arene trebalo bi lagano da izađu na kraj sa Panamom, Martinikom i Nikaragvom u okviru Grupe B, ali u praksi stvari verovatno neće tako izgledati. Petostruki osvajač ovog KONKAKAF takmičenja neće imati lak zadatak, ali mu je stalo da popravi utisak sa prethodnog turnira na kome je zauzeo tek četvrto mesto.

Amerikanci će biti oslonjeni na mlade snage, pošto je većina igrača koja nastupaju u Evropi na odmoru ili ima obaveze prema klubovima. Tako recimo, Arena ne može da računa na Pulišića i Vuda. Međutim, mnoštvo novajlija i momaka koji su retko dobijali šansu da istrče na teren u dresu nacionalnog tima imaće priliku da se pokažu i možda zasluže mesto na Svetskom prvenstvu naredne godine.

Prva na megdan Sjedinjenih Državama izlazi Panama (subota, 22.30). Ovi timovi remizirali su u martu u okviru kvalifikacija za Mundijal (1:1), a pogled na međusobne okršaje Jenkija i momaka iz kanala sugeriše da je samo jedan od proteklih devet dvoboja okončan sa više od tri gola. Selektor Paname Ernan Dario Gomez udahnuo je optimizam i nacija se sa pravom nada dobrim igrama na Gold kupu i kasnije plasmanu na smotru najboljih selekcija sveta. Kako su dueli ovih rivala tradicionalno tvrdi, ne treba odstupati od igre 0-2, ali SAD je svakako favorit. Kvote za ovaj susret pogledajte OVDE.


LUDI TIKET, subota, 123.200 dinara: Majstorija, luda sreća, ili nešto treće?

ludi tiket

LUDI TIKET (-), subota, 306.114: Kad jedan gol porani, a drugi zakasni tri minuta...

ludi tiket

NAJAVA DANA (subota, 8. jul): Mnogo tenisa, malo Skandinavaca i Euro U19...

TROSTRUKI SUPERPAR

Ne zaboravite da samo u MOZZART kladionicama imate mogućnost da neke od pava igrate po većim kvotama u okviru jedinstvene ponude Trostrukog superpara.

Super 4+1

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4 Trostrukog superpara)

Super 6+1

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara)

Super 8+1

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 Trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara. Mečevi iz Superpara ne ulaze u zbir za obračun bonusa)

Dobro jutro poštovani čitaoci MOZZART Sporta i ljubitelji klađenja! Dobro došli na naš svakodnevni blog u kome ćemo vas pravovremeno informisati o svim značajnim događajima koji slede, ali i onima koji su završeni. U prvoj smeni sa vama će biti Milan Cakić, a njemu će se nešto kasnije priključiti Nikola Drenovac i Nemanja Banović.

(FOTO: Action Images)


tagovi

kladioničarski dansportsko klađenjestatistika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara