Jirgen Klop (Reuters)
Jirgen Klop (Reuters)

Klop priznaje: Ovo nikad nisam video... Imali smo sreće, bili smo užasni

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.12.23. | 17:11

Strateg Liverpula priznaje i da je rival mogao da dobije penal u prvom poluvremenu

Liverpul je kralj preokreta ove sezone u Premijer ligi! Čak 18 od 37 ukupnih bodova su Redsi osvojili nakon preokreta kada su gubili. Ima tu mnogo i do sreće, i do detalja, ali ima i do poteza Jirgena Klopa sa klupe.

Danas mu je pobedu doneo rezervista Harvi Eliot koji je iznudio (diskutabilan) crveni karton i postigao pobedonosni gol. Džo Gomez i Ibrahim Konate su ušli sa klupe i stabilizovali odbranu u kojoj je nesigruan bio mladi štoper Džarel Kvansa.

Izabrane vesti

„Izmene imaju super uticaj! To je za sada priča naše sezone. Ono što su doneli sa klupe je imalo ogroman značaj. Još jednom ste videli da rezervisti mogu da naprave ogromnu razliku. Zapravo, to im je posao. Džo Gomez? Oh, moj Bože“, rekao je Klop posle pobede na Slehurst Parku.

Ipak, Nemac priznaje da je i sreća bila faktor...

„Da Salahov šut nije nekoga zakačio, da Eliot nije dobro udario loptu... Mogli smo i da izgubimo. U poslednjih 15, 20 minuta smo zaslužili pobedu. Ali pre toga nismo ništa zaslužili. Danas nam zaista nije bio dan. Rekao sam igračima da nikada u karijeri nisam video da neko igra tako loše 76 minuta i da na kraju pobedi. Nismo bili brzi, aktivni... Ne mogu ni da pobrojim koliko puta smo bili u ofsajdu. Bilo je užasno. Previše pasivno“.

Klop priznaje i da je crveni karton za Ajua sve promenio.

„Palas je u prvom poluvremenu mogao da dobije i penal. Nisam baš najbolje video tu situaciju. A onda smo ga primili iz penala. Kao da je bilo potrebno da nam se tako nešto desi. Onda su oni dobili crveni i to nam je pomoglo. Tu smo imali sreće. Ali od 76. do 105. minuta smo igrali baš dobro. Iako svi znate da umemo da se mučimo sa igračem više, uspeli smo da okrenemo“. 


tagovi

Jirgen Klop

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara