Komentari na vest

Klopova operacija na otvorenom srcu Liverpula, kreće i po trećeg kapitalca za vezni red

X

Xhaka srbin3

pre 10 meseci

Sta ste se navukli, pa znate valjda da od ovoga nema nista. Arsenal zavrsava transfere rajsa i timbera, onda padaju prodaje dzake i ostalih panjeva ukljucujuci verovatno i partijev transfer u arabiju. Posle toga dolazi lavia od tih para i zatvara se prelazni rok za arsenal. Liverpul ce pre gledati da dovede nekog krstenog napadaca nadam se, salah im proslu sezonu zavrsio kao najbolji strelac covek igrao u rangu van la pare od pre 2 godine.
L

Luzerpul

pre 10 meseci

Jos Luzerpul trosi pare od Koutinja ? Jel tako navijaci Luzerpula ? Lupajte minuse navijaci Luzerpula.Znam da istina boli i tek ce boleti.
g

gost8

pre 10 meseci

Ne, od Kutinja su je Lfc kupio Alisona i Van Dajka. I da, Liverpul ne trosi kao pojedini klubovi tipa Sitija, Celzija, Junajteda, pa evo i Arsenala. I za vrijeme zadnjih par godina od kako je Klop tu ima pet transfera vecih od 50 miliona funti. A da je trebao trositi, trebao je, sto je i pokazala prosla godina pa nisu izborili Ls. I naprotiv, Liv nije nikakva sirotinja, nego klub koji je medju 5 6 najvecih na svijetu.
C

Comi100

pre 10 meseci

Luzerpulu; Gubis se decko u prostoru a i vremenu. Liverpool u zadnjih 4,5 sezona je dolazio 3 puta do finala Ls, i jednom Le i po neko polifinale. Samo na to pogledaj zaradu od Uefe. A gde su Tv prava,sezonake karte i krartte za Ls od grupa do finala 3 puta i Le jednom. Sponzori do 150 m samo za transfere,i poznato je da Liverpool ne pretplacuje igrace i ne daje velike plate kao ostali. Od kad je Klop tu,to je bajka za Liverpool. Imate na sajtu ko najjvise trosi od 2000. god. Prvi Celzi,Siti,Junajted,Arsenal,pa Liverpool u dva navrata.. stim da je Celzi u jednoj sezoni 2004 oko 500 miliona potrosio pa opet nesto nize,pa opet isto i Gvardiola u Sitiju par puta od skoro po 500 m. Man utd nenormqlno trosi isto,da ne pricam za promasaje i plate igracima…A Lverpoool u dva navrata po 240m za seonu. Od toga je ta jedna od Kutinja,kad smo avi mislili da je greska,Liverpool napravio top transfere od tog novca i postao sampion i drzave i evrope. Dakle tise tamo i placite. Obozavam Kutinja ❤️ kme kme 😆
b

buahhaha

pre 10 meseci

nikad cuo za ovog laviju, a pratim fudbal non stop , izvikani igrac neki garant

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Liverpul mora da dovede jos jednog vrhunskog stopera izuzev Van Dajka svi ostali nisu za Liverpul pogotovo nisu za prvih 11.
G

GostLazar

pre 10 meseci

I to bi bilo to od Bajcetica. Niti ce u Liverpul niti u Spaniju
E

El Stefanel

pre 10 meseci

Raduje me dolazak svih ovih veznih igraca u Liverpul. MaKalister i Soboslaj su top igrači vec formirani a Lavia je talenat sa ogromnim potencijalom. Kad bi jos doveli samo jos jednog centralnog beka koji moze da igra i desno na mjesto ful beka to bi bio pun pogodak. Neki igrac kao Pavard. Sa ovim rosterom lagano Liverpul se opet vraca u LŠ a i titula ne bi bila nerealna prica jer ce ove godine biti gladniji i kvalitetniji plus igrace Liverpul LE a ne LŠ tako da ce biti malo rasterećeniji od Sitija, Arsenala i Junajteda. Liverpul ima kvalitet definitivno za to. Podseticu vas samo da je na zadnjih 13-14 utakmica prvenstva Liverpul imao najbolji bodovni saldo nakon Sitija i to tik ispod njih je bio Liverpul a znate kakav je Siti imao finis sezone.
1

14

pre 10 meseci

Na slici se lepo vidi koga je Lavio da zameni u Arsenalu. Malopre sam pročitao da je Arteta ozbiljno zainteresovan za njega.
B

BicuSlobodan

pre 10 meseci

Trebalo je da udare ..... u ledinu da bi uprava skontala da im treba rekonstrukcija veznog reda. Još kad bi skapirali da im treba još jedan štoper i desni bek.
A

Azzu

pre 10 meseci

Neće ispod 50 miliona funti ga pustiti, lik je iz Cityove akademije te oni imaju otkupnu od sljedeće sezone, možda i ostane pa se vrati u City. Vidjet ćemo još. Kako god odličan mladi igrač sa puno potencijala.
S

Samo sada

pre 10 meseci

Ove sezone City može da ga otkupi (buy back) klauzula za 40 miliona. Ako to propusti što će najverovatnije da se desi, City više nema nikakvu kontrolu nad njegovim transferom. Inače, Pep ga je prvi put video 2018. godine na kupu "Kevin De Brujne" u Belgiji, zvao ga je KDB da dođe i vidi Laviu. Pep došao i oduševio se, vratio se u Mančester i pričao Kompaniju o njemu. Kada je Kompani postao igrač menadžer u Anderlehtu sve je radio da bi ha zadržao, ali je Lavia ipak izabrao City. Tamo je bio dve sezone, igrao za njihov mladi tim ali kada su pitali Pepa da li ima realne šanse da ostane i igra za prvi tim, Pep je bio iskren i rekao da nije siguran i da neće da ga zavlači. Zato je Lavia otišao u Sautempton.
D

Dajbrepare!

pre 10 meseci

Prolupao je i Klop! Dovodi neke potencijalne zvezde...
F

FM

pre 10 meseci

Klop je u 90% slucajeva dovodio igrace koji su daleko od etabiliranih. Salah, Mane, Fabinjo, svi su oni bili daleko od igraca koji su danas, odnosno pre 2-3 godine sa vrhunca snage.
m

monterooo

pre 10 meseci

Treba tu jos bar tri igraca,posle sedam godina ludackog tempa vreme je za veliki reset.
Y

YNWA

pre 10 meseci

mozee,i moze da napredujee...bravo za upavu kluba.