Ko će do trofeja?

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.05.20. | 10:25

Finale kupa u Belorusiji

Izabrane vesti

Pandemija virusa korona usmerila je sve fudbalske zaljubljenike na Belorusiju. Situacija se malo promenila nastavkom Bundeslige, ali i dalje su Belorusi interesantni, tim pre što je danas tamo na programu finale nacionalnog kupa između BATE Borisova i Dinamo Bresta (16.00).


Dva tima odmerila su snage pre četiri dana u prvenstvu kada je BATE slavio sa 3:1. Posle deset kola BATE je prvi sa 22 boda dok je Dinamo Brest, aktuelni šampion na devetoj poziciji sa 13 bodova. Aktuelni šampion kupa je Šahtjor iz Soligorska koji je prekinuo dominaciju Dinamo Bresta, dvostrukog uzastopnog osvajača ovog trofeja. 

Tim iz Borisova je trenutno u seriji od šest pobeda, a doživeo je samo jedan poraz na poslednjih 10 susreta u svim takmičenjima. Brest je u poslednja dva kola doživeo poraze i to je na oba došlo GG i 3+.

Da rezimiramo: Više je razloga zbog kojih smatramo da ne smete da propustite keca u finalu beloruskog Kupa. Prvo, BATE je u sredu dobio njihov prvenstveni okršaj u Brestu (3:1). Drugo, klub iz Borisova je ušao u sjajnu formu (šest vezanih pobeda). Treće, branilac šampionske titule ne blista.



tagovi

Belorusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara