Komentari na vest

Ko je „najsrpskiji“ tim u Srbiji i koliki je realan udeo stranih fudbalera

B

Budimo realni

pre oko 1 mesec

Nemoze da napreduje nasa liga bez stranaca,Ali sve nase igrace (koji vrede) netreba prodavati minimum 3-4sezone.od 23-24 God. Je pravo vreme da se isprobaju u inostranstva ,da ne idé klinci od 17-18 God. I neurade nista i u vecini slucajeva zavrse karijeru kao perspektiven i talentovani igraci tj. Bez nekog uspeha u evropi.Sto se tice publike(to je najveci problem) ,treba gradovi/klubovi da se max.potrude kroz neke akcije/promovisanje gradskog kluba da decu uce/vaspitaju da vole svoj lokalni klub.lep primer je Novi Pazar gde je više deceniska tradicija da se voli/navija za svoj lokalni klub,tj. Tamo su partizan i Zvezda nebitni kao i svi ostali klubovi.voleo bi da budemo po tom pitanju kao sto je u Hrvatskoj ili BIH .
A

Akril

pre oko 1 mesec

"Ne treba ", "ne urade". Pravopis?
R

Ranko BL

pre oko 1 mesec

Ognjen Vranješ stranac...sram vas bilo...veći je Srbin od pola lige
V

Vulex

pre oko 1 mesec

To pokazuje i njegova mocna tetovaza na ruci ;)
E

Ej ljudi

pre oko 1 mesec

Prava istina je da Zvezda ima 10 stranaca a partizan 13 pa vi sad pisite sta hocete. I jedni i drugi su preterali a zelite da ocrnite samo Zvezdu mada je partizan gori!
M

Megaloman

pre oko 1 mesec

Redakcijo, o stubu srpstva više ne sme da se talasa? Već nekoliko puta štrojite komentare. Da niste možda i vi, ili imate admine kao ono dobar i loš policajac, zvezdas i partizanovac?
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Ni jedan srpski državljanin ne može da bude stranac u Srbiji. Prosto i jednostavo tako ustav kaže.
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

80% stranaca nisu bolji od domacih igraca nego se muze klubska kasa preko njih.Strancu moz da tutnes vise nego domacem jel ga mi ne znamo i dok ga upoznamo on u Dzibutiju broji pare i zadovoljno se smeska .Srpska ping pong liga najjaca liga za prevare i oporavak propalih ,isluzenih,odbacenih igraca
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Nenad1246-Ko te pita za ustav,tvoj gazda ga prvi ne poštuje.Objasni ti ljudima kako je Marko Stamenić po tvojoj logici Srbin a ne zna dve reči srpskog,intervju radi na engleskom.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Kolko glup moraš biti pa pitati tako nešto? Svi su Srbi sa srpskim pasošom kao što su svi Nemci sa nemačkim. Posle se za unutrašnju upotrebu podelimo kako hoćemo ali zvanično moraju biti svi Srbi da smo se toga držali sad bi nas i bilo više i bili veći al ne mi uvek mantramo neke gluposti since 1389.
4

474747

pre oko 1 mesec

I Kanga ima nas pasos i on je cistokrvni Srbin
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

@slaba Ako si ti ker i imas gazdu ja nisam i nemam gazdu. Ja eventualno mogu imati poslodavca kad je reč o poslu za sve ostalo me možete povući i ti i tvoje gazde tako zatucani.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Kanga je Srbin po državljanstvu kao što je Ozil Nemac po državljanstvu. To što smo mi tupavi i mantramo neke budalaštine to nas je i skupilo kao Nokiju na BG pašaluk i svelo na 6 miliona i još će jer mi nemamo nameru da se opametino dok nas istorija neizbriše iz postojanja uskoro. Ostaćemo samo u pričama kao mitski narod iz prošlosti sopstvenom zaslugom.
b

bbrdo

pre oko 1 mesec

vama u redakciji bas dosadno
g

gostić

pre oko 1 mesec

Dobar tekst, nebulozni komentariii... Obično bude obrnuto😁
Z

Zufer

pre oko 1 mesec

Svi oni ne mogu da igraju za nasu reprezentaciju.Sta nije jasno?
C

Cipar

pre oko 1 mesec

"Stub srBstva" 🤣.. Ma običan cirkus od kluba.
P

Puni novca

pre oko 1 mesec

CRVENA ,,PETOKRAKA" AFRICKA KOLONIJA !
P

Pik gost

pre oko 1 mesec

Baš tako, dinar nemaju a 15 stranaca, zato će i da se bore sada za drugo mesto sa TSC-om, jer od titule nema ništa.
r

reb8888

pre oko 1 mesec

...znaci nase koji su uzeli strani pasos vodite kao strance, a strance koji su uzeli nas pasos vodite kao - strance. nema mnogo logike... kada je ista stvar radjena za evroligu i zvezda bila prva ili druga po minutima domacih igraca, niste ni preneli vest...
B

Bss

pre oko 1 mesec

Ivanić, Dragović, Degenek i Stamenić su Srbi, a vi ih vodite kako hoćete. Ajde onda i Teslu vodite kao Amerikanca sram vas bili.
S

SUŠTINA

pre oko 1 mesec

Šta tačno reprezentacija Srbije ima od toga?
П

Па...

pre oko 1 mesec

...Нема репрезентација ништа ни од Николе Миленковића, па је ипак Србин.
@

@SUŠTINA

pre oko 1 mesec

Nema ništa ni od toga što su strance sa našim pasošima računali kao domaće, a nikad za reprezentaciju neće igrati.
@

@sustina

pre oko 1 mesec

...pa reprezentacija ima vise od na primer hvana ili dragovica, od kojih mladi igraci mogu nesto da nauce, nego recimo antica, ako ti je do sustine.
?

??

pre oko 1 mesec

@sustina ni od tebe reprezentacija nema nista, jel to znaci da nisi srbin?
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Sa tim Nikolom Milenkovicem smo otisli 2 puta na SP i evo sada na Euro, to inace nismo uspeli sa Nemanjom Vidicem :) Da se oduzmu reprezentativci ponikli iz Partizana bili bi San Marino, Vosa ima bolje reprezentativce od zvezde a sada ce vam bonus biti Stamenic i Djig ahahah.. Zato i nismo kao Hrvati, njihov prvi klub Dinamo svake godine 2-3 igraca HRVATA lansira u lige petica.
Z

Za Lazetu

pre oko 1 mesec

Znamo da je vama grobarima najveci uspeh u istoriji gol Cirkovica,pa tako vidite i uspeh reprezentacije.Zamisli,otisli na takmicenje u kom ucestvuje bukvalno cela Evropa,da nije tog prosirenja,ne bi jos sto godina otisli.Sa tim tvojim Milenkovicem i ostalim "majstorima"iz Partizana sprda se sa nama jedna Svajcarska,a kamoli neko ozbiljniji.Sklonite ih vec jednom pa da vidimo kako bismo to propali bez njih.Psrtizan i fudbal,jednostavno nikad nisu isli zajedno.U vaterpolo vam se ne mesamo.
V

Vulex

pre oko 1 mesec

TSC najbolja stvar koja se desila u nasem fudbalu zadnjih dosta godina. Uz lep stadion i najbolje uslove imaju sve Srbe u timu osim Benca Sosa, Mađar na pozajmici. Uz to vecina mladih Srba, Ilic, Pantovic, Krstic, Djordjevic, Cirkovic, Stanic.. Vec prodali Ratkova i Banjca, potencijalne reprezentativce.
J

Junker

pre oko 1 mesec

Ali ta nebuloza o klubovima i brojanju domacih igraca. Pa najbolji timovi sveta vecinom imaju 1-2-3 domaca igraca u startnih 11. M. Siti ima samo Vokera i Fodena (Stons, Grilis povredjeni i nisu uvek prvi izbor), Liverpul samo TAA (ove sezone muce ih povrede pa igraju neki Englezi inace nisu planirani), Real Madrid samo Karvahal i tako dalje da ne nabrajam. Ima toliko vaznijih stvari u nasoj ligi, da se smanji broj timova, poprave tereni, rese sudije, zabrani sramotan pritisak igraca na sudije (npr ono sto radi Natho gde samo sto nece da bije sudije).

Bibras Natcho

pre oko 1 mesec

Ne lupaj...Real Madrid: Carvahal, Kepa, Joselu, Ceballos, Vaskez, Nacho....
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

Upravo tako! Ako ima rezultata, bas me briga i da komplet ekipa od 25 igraca budu stranci! Ovako si uslovljen bonusom koji veze nema i kvari igru! Mlad igrac ako je talenat, sam ce isplivati i zasluziti da igra a ne ovako pravilom na silu!
P

Pa da

pre oko 1 mesec

Ma ne.. Partizan je Kamerun, Zvezda je Srbija
V

VISE OSUNCANIH NEGO BELIH

pre oko 1 mesec

Crv.Petokraka je Evro Afrika !
L

Loy

pre oko 1 mesec

Napredak
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

Kako sad ovo, zar Srpski Bajern nije oduvek bio oličenje Srpstva
П

Па...

pre oko 1 mesec

...и јесте, видело се и против Зенита.
D

Daa

pre oko 1 mesec

Jeste i biće.
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Sram vas bilo, zna se koje stub Srpstva i čiji igrači izlaze na teren pevajući Mars na Drinu