"Frančesko Beketi"
"Frančesko Beketi"

Ko kaže da je predsedniku kluba mesto u loži? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.12.15. | 14:19

Engleski četvrtoligaš Lejton ima ne baš normalnog gazdu

Frančesko Beketi

Predsednik Lejton Orijenta Frančesko Beketi poprilično se nuživao na jučerašnjem meču sa Portsmutom u kojem je njegov tim na Boksing dej slavio sa 3:2. 

Izabrane vesti

Italijan, koji je kupio klub 2014. godine dočekao je kraj očajnoj seriji od čak šet utakmica bez pobede i to u sjajnom okršaju sa Pompejima. Oba tima završili su meč sa po deset igrača na Mečrum Stadionu, a domaćin je nadoknadio zaostatak od 0:1 i slavio na kraju. 

Pobeda je pomerila Lejton na devetu poziciju u Ligi 2 (četvrti rang) i svi se nadaju da bi serija trijumfa mogla da lansira Orijent na jedno od mesta koja vode u plej-of. Beketi je, očigledno, bio oduševljen pobedom, pa je tokom meča, a i po završetku uletao na teren, kako bi slavio sa oduševljenim navijačima.

Ali, ni to ludovanje mu nije bilo dovoljno, pa je po završetku utakmice šutnuo nogom pomoćnog trenera u stručnom štabu Endija Hesentalera. Iako legendarni napadač Džilingema kaže da je to odraz predsednikove strasti prema klubu i da nemaju problem, mediji na Ostrvu kritikuju nepoštovanje koje je Italijan pokazao prema stručnjaku.

Inače, radi se o čoveku čije izručenje zahteva i Republika Albanija zbog finansijskih malverzacija, ali kada vide ove snimke biće im jasno da se ne petljaju sa njim, jer je totalno otkačen.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Screenshot)


tagovi

PortsmutLejton OrijentFančesko Beketi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara