(©AFP)
(©AFP)

Kolike su onda šanse Partizana? Leće odbio milion za Siseja iz Arabije

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.07.23. | 16:28

Crveno-žuti traže više

Bacio je Partizan oko na Asana Siseja, napadača Lećea, navodno je poslao i ponudu, koju je italijanski klub odbio, što govori da će morati crno-beli dobro da se pomuče da bi ga doveli u Beograd.

A, toliko će morati da se „pomuče“ najbolje govore današnje vesti italijanskih medija, koje kažu da je Leće odbio ponudu vrednu 1.000.000 evra za Siseja iz Saudijske Arabije.

Izabrane vesti

Za Siseja postoji nekoliko zainteresovanih klubova, ali su Arapi sigurno najizdašniji, a pogotovo što trenutno vlada prava ludnica oko ponuda koje pljušte sa Bliskog istoka za kvalitetne fudbalere iz Evrope. Otud i Leće rezonuje da bi mogao za jednog od najboljih svojih igrača da izvuče više od miliona, koliko sada ima na stolu, mada ne piše od kojeg kluba.

Partizan u tekućem prelaznom roku nije potrošio mnogo novca na obeštećenja: doveo je golmana Jovanovića, Antića, Kanutea, Šćekića i Nikolića i za sve njih je dao nešto više od 500.000 evra. S obzirom na to da su u poslednjih mesec dana prodati Rikardo (1.500.000), Vujačić (1.000.000), Vanja Vlahović (500.000), Urošević (200.000), jasno je da novca u budžetu za visoka obeštećenja gotovo nema. Samim tim tanke su šanse da crno-beli pobede u licitaciji sa klubovima iz Arabije.

Poslednja saznanja Mozzart Sporta govore da je novi kandidat za „devetku“ Partizana crnogorski reprezentativac Milutin Osmajić, koji je član španskog Kadiza.


tagovi

Mozzart Bet SuperligaFK PartizanAsan SisejLeče

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara