Konferencija na Marakani bez Milojevića i Milovanovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.04.19. | 19:46

U Zvezdi upozoravaju da će revanš sa Mladosti sačekati kao da je 0:0, Lulčanci žele za prilikom na 2:1

Fudbalska oluja na Marakani. Duvala je tačno 12 minuta. Toliko je bilo potrebno Crvenoj zvezdi da uhvati u kovitlac fudbalere Mladosti iz Lučana i jednom nogom zakorači u finale Kupa Srbije, jer posle 4:1 u prvom susretu teško je očekivati da superligaš iz Dragačeva može do velobrta 15. maja.

Posle meča, umesto obraćanja Vladana Milojevića i Nenada Milovanovića, pred novinarima su se pojavili njihovih saradnici iz stručnog štabova. Prema rečima Vladimira Jankovića, prvog Milojevićevog pomoćnika „šef je imao hitnih obaveza“, dok je Goran Stanić izostanak Milovanovića opravdao „manjim zdravstvenim problemima“.

Izabrane vesti

Što se dešavanja na terenu tiče...
Došli smo do željenog ritma i rezultata koji nam otvara put do finala. Igramo svakog trećeg, četvrtog dana. Okrećemo se ka sledećoj utakmici. Nismo već u finalu. Ovaj meč je arhiviran, ući ćemo u revanš kao da je 0:0“, upozorio je Janković.

Njegov kolega iz suprotnog tabora, Goran Stanić je najpre čestitao crveno-belima na trijumfu, ali se osvrnuo i na pristojnu igru Mladosti u većem delu meča.
Solidno prvo poluvreme, imali smo dobru šansu i Milunović je izbacio sa gol-linije. Ušli smo bolje u drugo poluvreme, imali smo stopostotnu priliku na 2:1. Ako to ne iskoristite, sledi kazna. Ostaje nam da pružimo maksimum u drugom meču, 15. maja“, dodao je Stanić.

FOTO: Star sport


tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara