Isko (©Reuters)
Isko (©Reuters)

Kraj Iskove sedmomesečne agonije: Pelegrini ga lansirao među zvezde, sada će probati da ga vrati na pravi put

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.07.23. | 19:15

Španski vezista potpisao jednogodišnji ugovor sa Betisom

Kraj agonije za Iska Alarkona. Španski vezista pronašao je novi angažman sedam meseci pošto se rastao sa Seviljom!

Dugogodišnji fudbaler madridskog Reala postigao je dogovor sa Betisom čiji će dres nositi u narednoj sezoni. Na papiru – sjajan posao andaluškom kluba, jer Isko na Benito Viljamarin stiže bez obeštećenja kao zamena za godinu dana starijeg Serhija Kanalesa prodao meksičkom Montereju za 10.000.000 evra.

Izabrane vesti

Isko je bio izričita želja aktuelnog trenera Betisa Manuela Pelegrinija koji ga je pre deset godina lansirao među zvezde evropskog fudbala i pod čijom je palicom dve sezone nastupao u Malagi i potom se preporučio Real Madridu, a koji je bio ključna spona u pregovoru Verdiblankosa i igrača.

Čileanac će sada pokušati da vrati Iskovu karijeru na pravi put, jer krenula je ona silaznom putanjom otkako je bivši španski reprezentativac napustio Santijago Bernabeu. Kako je nedavno u intervjuu i sam otkrio, sa Seviljom se rastao u lošim odnosima nakon što je tadašnji sportski direktor Andalužana Monći fizički nasrnuo na njega, da bi ga potom i Union Berlin izigrao tokom pregovora i nekoliko puta promenio uslove.

Sa Betisom problema nije bilo pa će Isko u narednoj sezoni konačno moći da radi ono što najbolje ume - da igra fudbal. Španac je inače šesto pojačanje Andalužana u letnjem prelaznom roku, a prethodno su u klub stigli Ajoze Perez, Mark Roka, Ektor Beljerin, Mark Bartra i Čadi Rijad.





tagovi

Isko AlarkonBetisLetnji prelazni rok 2023Transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara