(©MN Press)
(©MN Press)

Kraj je kada TSC kaže: Poslednji dodir lopte i gol za pobedu u Celju

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.07.23. | 20:15

Mirčevski sa bele tačke i Cvetinović glavom za slavlje Topolčana - 2:1

Kraj je kada TSC kaže! Ono što je demonstrirao tokom prethodne sezone u Mozzart Bet Superligi, borbu do kraja za svaku loptu, vicešampion Srbije je pokazao danas i publici u Celju.

Nekadašnji prvak Slovenije ugostio je na svom stadionu TSC u pripremnoj utakmici, viđen je dobar fudbal, agresivna igra obe ekipe i pobeda srpskog kluba u poslednjem minutu meča, iz poslednjeg dodira s loptom – 2:1.

Izabrane vesti

Ponovo je Žarko Lazetić izveo kombinovani sastav, šansu su dobili gotovo svi fudbaleri u protokolu. Može da raduje Topolčane novi pogodak Martina Mirčevskog koji je uprkos manjoj minutaži tokom prethodne sezone nastavio da pogađa mreže protivnika. Još jednom je dobar utisak ostavio i Mihajlo Milosavić, sve više se izdanak Zvezdine škole nameće kao opcija za prvi tim.  Još jednom su fudbaleri tima koji čeka kvalifikacije za Ligu šampiona pokazali upornost, nisu odustajali i nagrada je stigla pred poslednji zvižduk pogotkom Cvetinovića.

Dobar početak TSC-a i već nakon dva minuta u prilici se našao Milosavić, na visini zadatka je bio čuvar mreže domaćeg tima Obradović. Nizale su se šanse Topolčana, blizu gola su bili Radin pa ponovo Milosavić. Lazetićev tim je do prednosti došao preko Mirčevskog sa bele tačke. Zatim je slovenački tim dodao gas želeći da stigne do izjednačenja, Vuklišević i Bajde su ipak bili neprecizni, a ispred gola se isprečio i Goran Antonić.

Više želje su pokazali igrači Celja u nastavku i tako su i stigli do izjednačenja. Loptu je na ivici kaznenog prostora pokupio Bobičanec i iz voleja pogodio mrežu protivnika. Šanse su se potom ređale na obe strane, sa tim što je tim iz Srbije pretio preko kontra napada i iz prekida. Cvetinović je glavom gađao iznad gola nakon centaršuta, dok je kod Celja dobru priliku propustio Svetlin. Zatim je i Ivan Milosavljević bio u prilici, te loptu poslao iznad gola. Gađao je i Kuveljić glavom, a loptu je konačno u mrežu prosledio Cvetinović za konačnih 2:1.


tagovi

TSC Bačka TopolaDušan CvetinovićMartin MirčevskiMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara