Komentari na vest

Kraj Lige šampiona kakvu smo poznavali: Konačan učinak Zvezde, Partizana, Dinama, Hajduka...

S

Stankovic

pre 10 dana

Takmicenje evropskih sampiona ne pocinje 1992 vec sezone 1955/56 kada su Sportig i Partizan odigrali prvu utakmicu u Lisabonu.Kakvi mocartovi bukmejkeri i kakav izmisljeni sistem bodovanja i druge gluposti.To je jedno te isto takmicenje, bez obzira na Johansona i ostale reformatore koji su samo hteli da u igru ubace sto vise zapadnoevropskih ekipa , a ovim malim sa istoka da maksimalno otezaju pristup takmicenjima.To sto je Johanson svojevremeno uradio predstavlja jedan nepravedni nedemokratsi i anticivilizacijski cin.Da se radi o jednom te istom takmicenju dokazuje i usati PEHAR kojin se dodeljuje od 1956 do danas ( mogli su ovi pametnjakovici iz mocarta da predloze izmenu). A sto se tice tabela i raznih poredjenja podseticu kako se prave tabele uspeha na Olimpijadi prvo se vrednuju oni sa 40 i kusur ZLATNIH medalja i nesto srebrnih i bronzanih( bez podcenjivanja) pa redom do zemlje koja ima JEDNU ZLATNU ( u Bariju 1991 ) pa onda oni ostali sa 20 srebrnih i15 bronzanih, gvozdenih i ostalh medala . Veliki pozdrav za sve zvezdase od Aljaske do Australije.
H

Ha ha ha

pre oko 1 mesec

Jedino Grobari imaju 0 pobeda. Fascinantno.
r

req

pre 10 dana

James Bond sa aliexpresa 006
M

Mrzin dinamooo

pre 5 meseci

Srpsko ime too
G

Gost098

pre 5 meseci

Retardacija

Goran Tubin

pre 5 meseci

Po ugledu na ABA ligu napraviti regionalnu fudbalsku ligu. Privatizacija klubova i da ucestvuje velika četvorka,pa Rijeka i Osijek,Sarajevo,Željo,Borac BL,Zrinjski,Sutjeska i Buducnost.
B

BokiUSA

pre 5 meseci

Nema od toga nista. Ne mogu se lopovi I mafija istaliti onda. Kako ovde tako u Hrvatskoj. A sve drugo ka izgovor navijaca politike itd je glupost...za sve ima resenja
E

Ej

pre 5 meseci

Lako dinamu kad imaju ligu sa 5. timova...
N

NAVIJACI U GLAS

pre 5 meseci

SVI SU ONI ZA TRECU LIGU EVROPE ! POJEDINCIMA DZABA VELIKI NOVAC !
Š

Šibar 61

pre 5 meseci

Istina je bolna,fudbal u regionu umire,evo juče dolazi prvak evrope,karte se bukvalno poklanjaju i stadion nije bio pun,i kad bi bila regionalna liga stadioni bi zvrjali prazni,saberite za vikend sve utakmice u regionu nećete napuniti marakanu

❤️❤️❤️❤️

pre 5 meseci

Regionalna liga bi bila jedini spas balkanskog klupskog fudbala. Veće interesovanje i vise publike-domaće bez gostujućih navijača. To povlači više sponzora, jače ugovore, više novca od televiziskih prava, i kvalitetnije ekipe. Napraviti Ligu 1 i 2, kako bi iz druge lige ulazili u prvu, a iz nacionalnih sampionata u ligu 2. Bila bi to jako zanimljiva i kvalitetna takmicenja. Gde bi se i smanjilo mesetarenje izmedju klubova, ali moralo bi takmicenje da ima prohodnost u eurotakmicenja. To je jefini spas klupskog gudbala na prostoru bifse Jugoslavije.
H

Hrvat iz Srbije

pre 5 meseci

Prošlo je vreme Jugoslavije tj. velike Srbije, olujni vetar je to otpuhao...
s

spiritus movens

pre 5 meseci

Hrvat iz Srbije je u pravu. Ne znam koji to Srbi koji ima iole nacionalnog dostojanstva, posle svega moze da igra fudbal sa onima koji su unistili Jugoslaviju i vratili tocak istorije 150 godina unazad.
G

Gost098

pre 5 meseci

#Spiritus Ispod kojeg kamema si ti ispuzao?
v

vuk.zivkovic

pre 5 meseci

1991-2023 kraj jedne ere
O

OOiO

pre 5 meseci

Nije 1991-2023 nego 1992-2024.
z

zoka_mip

pre 5 meseci

гледаност лш данас и прије 20 година, два различита појма. група прије 20 година у коју је упао Партизан и рецимо Звијезда ове године (гдје је објективно једна звијезда и јанг бојс у истој групи) су двије различите галаксије а не свијета. тако да ова табела служи као кост да се глођу једни, други, а можда и трећи и четврти. Партизану у оба случаја пред лш распродани тимови , у звијездј се сипа као у рупу без дна
S

Sashki85

pre 5 meseci

i ...? Sta sad? pa pre 20 godina partizan nije imao crnca u svom kosarkaskom klubu a gle sad! jesi li ikad cuo za evoluciju u nečemu?
Х

Х Х

pre 5 meseci

Група у којој су Партизан, Брага и Шахтјор је најсмешнија у историји. На то додаш Арсенал, који је био мало јачи од киселе воде и који би од овог Лајпцига примио петарду у оба меча.
e

ej

pre 5 meseci

vest je o fudbalu,koga uopste briga kk partizan?
O

Ojo

pre 5 meseci

Bitno je stvari postaviti na mjesto 20.12,da se zna ko je ko! Zvezdo volim te i kad gubiš.
K

KVALITET

pre 5 meseci

Vreme je za Jadransku Ligu.
V

Vrhuska CK

pre 5 meseci

Definitivno. Da se razbije monopol BG blizanaca.
M

MiroslavSu

pre 5 meseci

Ajde objasni kako bi se utakmice u Hrvatskoj i Beogradu prosle bez incidenata bas me zanima.
H

Hrvat u Srbiji

pre 5 meseci

Hahah znam da bi voleli ali nema više, nema više otimanja najboljih hrvatskih igrača u roblje za velikosrpske udbaške klubove. Prošlo je to vreme stari, da Dinamo sa uvjek najboljim igračima ima dve titule za 50 godina. Prošlo je to stari moj, i nek je...
T

TD

pre 5 meseci

Ne za Jadransku nego za ligu sa Rumunima, madjarima i bugarima, eventualno jos i Crnogorcima i Makedoncima.
j

jednostavno

pre 5 meseci

Krene se bez gostujućih navijača kao što se i igra u nekim zemljama.
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Zvezda ne samo da je najveći klub u ovom delu Evrope, nego je najveći klub ako bi se računali i klubovi Istočne, Severne i Južne Evrope, čak je veći klub i od mnogih klubova Zapadne Evrope. Titula šampiona Evrope i Sveta, mnogo puta same završnice Evro takmičenja, 34 domaćih titula i 27 kupova itd itd itdddddd. Sve je to lepo, to ostaje zapisano za vek i vekova, ali da vidimo gde smo sada. Terzić je skoro rekao da je Zvezda poslednjih godina daleko uspešnija od Dinama Z, i da je jača, i igrački, i kao klub itd itdddddd. Teška laž, i obmana navijača Zvezde. Kao što sam rekao na početku teksta, Zvezda je daleko najveći klub u ovom delu Evrope i mnogo šire, ali je Dinamo Z daleko uspešniji od Zvezde poslednjih 25 godina, to govore rezultati. Mnogo više učešća u ligi šampiona, uopšte u Evropi, mnogo više pobeda, mnogo više osvojenih bodova, mnogo mnogo mnogo više ozbiljnih igrača su izbacili, ovo sve pričam za period od poslednjih 25 godina. Zvezda je igrala poslednjih sedam godina Evropu, tri puta u pet godina u ligi šampiona, i četiri lige Evrope od toga tri proleća, što su dobri rezultati. Ali glavna stvar je da Zvezda posle tih sedam godina Evrope nije napredovala, ni po rezultatima, ni po igračkom kvalitetu, stagniramo tri godine, a trebali smo da napredujemo, da sada budemo nivo bar Kopenhagena. A te Terzićeve bajke, mi smo Srpski Bajern, nemamo konkurenciju u našoj ligi, potencijalnih šest bodova protiv YB, to okači mačku o rep. Zato i ne napredujemo, zato što čovek živi u nekom filmu. Dok drugi klubovi koji su neka naša mera u Evropi, ćute i pametno rade, i malo po malo napreduju, I sada taj Kopenhagena igra osminufinala lige šampiona. A Terzić živi u nekom svom Svetu, zato i stagniramo nekoliko godina. Tako da Doktore pusti bajke i prazne priče, nego počni da radiš nešto što će nam doneti napredak u Evropi.
a

alo kidare

pre 5 meseci

ovi sto minus lupaju siguran sam da nisu zaposleni i da nemaju para i da zive s roditeljima i da su beteri.

Magiko

pre 5 meseci

Da najveci klub u ovom delu Evrope sveta i galaksije jedan Tojota kup i jedna titula prvaka Evrope to je to projekat kao Steaua u Rumuniji. Posle toga nista i sa svim parama najvecim za ove prostore kakav rezultat Dinamo je institucija u Evropi za sve klubove sa ovih prostora u ovom veku.
B

BokiUSA

pre 5 meseci

Druze Zvezda je bila kao I svi mi u blokadi (sankcije) 5 God. I od 2006 -07 do 2014 sistemski unistavana. Nismo mogli sa Azerbejdzanskim klubovima da igramo. Dug je proces oporavka velikog kluba. To neide preko noci. Istina je da je Dinamo jako napredovao kao klub izbacio brdo igraca itd. Ali... cela liga Pati zbog toga. Gde je Hajduk recimo? Ljudi osvojili jednu ligu u 20 godina. I opet sada trenutno Dinamo je iza Zvezde. Gde se depose sve te godine. Svih 8 god u LS je bio poslednji kao I svi nasi drugi timovi...
D

Deyan X

pre 5 meseci

Kako god ko mislio, tuga,cemer i jad. Svi zajedno.
B

Bgbg

pre 5 meseci

Sahtjor je te sezone dosao do 1/4 Lige sampiona i ispao od Barse koje na kraju bila sampion. Braga je kao treca otisla u LE i stigla do FINALA. Pa ti vidi da li je ta grupa slaba ili ne.
T

TD

pre 5 meseci

I to je Braga izbacila Liverpul, Dinamo Kijev i Benfiku pre finala.
p

prti

pre 5 meseci

Ok lista je cisto po ucinku. Treba i reci da smo mi 90tih se bukvalno raspadali, Zvezda je tek poslednjih par godina dosla na svoju poziciju gde i treba da bude regionalni lider. Steta je sto ima ocajan menadzment koji je mozda bio dobar za Zvezdu pre 5 godina ali za neki iskorak nemaju kvalitet kao kada prerastes neke igrace i trenere Zvezda je sada dosla do toga da je prerasla rukovodstvo kluba jer oni jednostavno ne znaju da podignu klub na nivo iznad ovo je njihov maksimum. Bode oci da Partizan nema pobedu u LS 30 godina a ako se pogleda sire ta tradicija je duza od 40 godina.

Rx

pre 5 meseci

I Zvezda nije imala uopste ucesce u LS skoro 30 godina i citave 2 pobede posle toga sa svim ulaganjima i logistikom.
K

Kg

pre 5 meseci

A 92. Zvezda bila polufinalista. I tad se igralo u grupi. Sa tim uspehom bi Zvezda bila prva
T

Tema dilema

pre 5 meseci

Nije bila polufinalista nego je igrala u polufinalnoj grupi, postojale su te dve polufinalne grupe sa po cetiri kluba. Kako je Partizan '92 mogao da osvoji u kosarci, a igrao je samo jedan mec u Beogradu?! Dokaz smo da je moguce.
.

.....

pre 5 meseci

@1991/92. je bila zvanično poslednja sezona Kupa šampiona pod tim imenom, iako su po tom grupnom sistemu nastavili takmičenje i promenili ime u Ligu šampiona već na jesen 1992. @Tema dilema Ako je Zvezda bila druga u takvoj grupi od osam najboljih znači da je bila polufinalista. Da je bila treća ili četvrta u grupi bila bi četvrtfinalista.
T

TD

pre 5 meseci

Nije bila polufinalista nego je zavrsila na drugom mestu u polufinalnoj grupi, moze da se kaze da je te sezone bila u cetiri najbolje ekipe, to nije sporno.
s

soichiro

pre 5 meseci

a sad podelite to na broj ucesca, jer dinamo i cvena zvezda imaju monopolski polozaj u drzavi zadnjih deset godina...videcete da je poredak otprilike isti ali je razlika manja...mnogo manja.
a

alo bre

pre 5 meseci

Zvezda je bila u grupi i 92 godine i bila je druga u grupi ta grupa se zaboravlja... posto se Hajduku racunala ta iz 98 isto to jest skracena ls ili ks...
U

U nazivu je fora

pre 5 meseci

Igralo se u grupi jer im je to bila eksperimentalna sezona i pilot-projekat, ali, to (jos uvek) nije bila Liga sampiona...
D

Da li se

pre 5 meseci

32 od 32 sve je jasno onome ko preti i gleda. A ove vaše laži i tablice usiljeno, mačku o rep okačite. Napadate čoviča i košarkaše, i nešto podrugljivo prema njima, lideri fudbala. Za terzu je čova i igrači pojam. A sada nastavite lagati sami sebe. 32 / 32. Bruka ogromna.
Д

Докле више ?

pre 5 meseci

Докле више бивше југе и упоређивање са онима који су нам толико зла нанели да не може стати у ове редове?
V

Vidokrug

pre 5 meseci

Druze, ne lupetaj. Da nije bilo lige bivse SFRJ, znas kad bi Zvezda osvojila Kup Sampiona '91? Nikad!!!
M

Milojko Arsenić

pre 5 meseci

Logično da neće staviti tu famoznu sezonu zato što svako iole normalan stidi toga. Zbog sramote su promenili i ime. Tada su fudbal igrali valleta, Grashopers, Insbruk, zvezda i slični "velikani" evropskog fudbala, što je ponižavajuće za fudbal.
N

No.1

pre 5 meseci

I dalje se neki upiru da ubace '92. u ovaj sistem LŠ. Veliki uspeh czv ali nije to ovaj format. Stalno mi mimo sveta nešto dokazujemo! Najbolji pokazatelj našeg ranga i uspeha u 30 godina je podatak da je Hajduk jednim učešćem više ostvario od oba naša kluba za sve ove godine. Tuga!
?

??

pre 5 meseci

Znaci od sledece godine kad krene novi format nikom necemo gledati na uspeh ko je pravio u ovom formatu?
K

Kjhgvbh

pre oko 1 mesec

Što se nerviraš? Kad ustanete pred očima Bari/Tokio!Hahaha
V

Vinkla

pre 5 meseci

Jos 300 miliona evra za blizance iz budzeta Srbije, molim. A ti narode placaj porez, hahaha.
ц

црно на бело

pre 5 meseci

300 милиона,али је однос проблематичан.290 једном клубу ,а 10 другом.
N

Nbmhgt

pre oko 1 mesec

Vidim ti se naplaća!!!
D

Dzoni-1970-

pre 5 meseci

Zasto je kraj ovakve Lige sampiona? Kakva ce biti od sledece godine? Kakav ce biti format?
l

ludzbunjennoramalan

pre 5 meseci

Cudan format. Bice 36 timova. Podeljenih u 4 sesira po kavalitetu klubova. Svaki tim ce igrati sa po dva time iz svakog sesira, ali svi ce biti na jednoj tabeli. Prvih 8 ide u 1/8 finala, a narednih 16 ( od 9 do 24 mesta) igraju predkolo nokaut faze da se pridruze ovima u 1/8 finala. Otpilike ona nardona za ludim i zbunjenim :D
D

Dzoni-1970-

pre 5 meseci

Au sta napravise jbt... Verovatno misle da je doslo nekog zasicenja, pa kao da probaju nesto novo...
I

Istinomer2024

pre 5 meseci

Crvena zvezda je najgori tim grupne faze Lige sampiona zvanicno, sa samo jednim osvojenim bodom! Od price da se juri plasman u nokaut fazu do sigurnog cilja, plasmana u Ligu Evrope kao treceplasirani u grupi! Umesto toga fijasko! I to je tema, a ovo je spin! Zvezdina publika zasluzuje vise, a ne tim koji ce biti vreca za udaranje! Pa Gvardiola posle pobede u Beogradu hvali Sitijevu akademiju!?! Jel to niko od lopova u klubu ne vidi kao ponizenje za klub koji je svetu nekada dao velike asove sa ovih prostora. Zvezda je devastirana, urusena, sa ogromnim dugom, velikim brojem losih stranih igraca, promasenom klupskom politikom! Ovako vodjena Zvezda NIKAD ne bi bila velika kao ona do 1991. godine! I to je jedina istina i tema za pisanje!
B

Banjaluka rs bih

pre 5 meseci

Prijatelju Srbima vladaju najgori među nama. Suvišna je uopšte priča o svemu ovome.
@

@ Banjaluka RS BiH

pre 5 meseci

Srbima vladaju oni koje je narod izabrao, znaci do naroda je. Od loseg grozdja, ne mozes napraviti dobro vino. Los smo narod.
С

Сале2323

pre 5 meseci

Бањалука... Свака је власт од Бога дата, па се не каже какав народ, таква и власт. Кад се као народ исправимо, имаћемо и бољу власт, боље људе на битним државним и спортским местима. Звезда нажалост има барабе и лопове на свом челу, па ништа чудо што је имала овакве резултате у Европи ове јесени. Нема случајности, али баш нема!
P

Pedja108

pre 5 meseci

Cekajte malo, a jeste li bodovali sto je Sasi Ilicu lopta presla preko noge, pa je zamalo dao gol? Ovde je sve jasno, mozemo da pricamo sta hocemo, ali u ovih 30 godina je Dinamo najvise postigao. I to ne verujem da bi uspeli da nije bilo Mamica, koga sada pljuju. Sadasnji Dinamo je u velikom padu. Da bi fudbal napredovao na ovim prostorima treba nesto kao ABA liga u kosarci. Posto su navijaci problem, trebalo bi prvih godina organizovati bez gostujucih navijaca, samo domaci.
p

prti

pre 5 meseci

Sine ABA se doslovno raspada... Da nije nase lude drzave da sipa preko mts-a kao glavni sponzor 2m godisnje ugasila bi se davno.
K

Kosovo republic

pre 5 meseci

Taj film neces gledati. Mislis da cemo dopustiti cetnicka orgijanja na tribinama ?
c

cr24

pre 5 meseci

Partizan u LS sa Mateusom, u onakvoj grupi, sa aktuelnim osvajacem LS-Realom, sa klubom koja ce te godine da osvoji LS-Portom, sa klubom koji ce te godine osvojiti Kup Uefa-Olimpikom, onako odigrati grupu vredi vise nego sto Vasa tabela pokazuje.
G

Gost777

pre 5 meseci

Milan je bio aktuelni osvajac te godine, proveri prvo, a verujem da si to vec i znao.
L

Lektor

pre 5 meseci

Milan je bio aktuelni osvajac LS, ali, ne treba objasnjavati sta je i ko je real. Porto ne samo da je te sezone osvojio LS nego je bio aktuelni osvajac Kupa UEFA, a O. Marsej nije osvojio Kup UEFA, izgubio je u finalu od Valensije.
P

Podeljeni u podeli

pre 5 meseci

Ovde je pokazala jasna slika o tome kako su i Zvezda i Partizan najgori u regionu a vi se međusobno prozivate ko je šta uradio, stavite prst na čelo.
S

SUŠTINA

pre 5 meseci

Ko vodi Zvezdu i Partizan, ko ih je tu postavio i kako se to može promeniti?
д

д.г.

pre 5 meseci

Ако крећете од 1992. Звезда је тада учествовала и за мало се није пласирала у финале. Изгубила одлучујући меч од Сампдорије.
S

Slaba odbrana

pre 5 meseci

д.г.Pa ne može gospodo zvezdaši kako vama odgovara,postoji razlog zašto nije dodata 91/92.Da vidimo ko će prvi od zvezdaša da provali zašto novinar nije stavio sezonu 91/92,hajde malo se potrudite...
F

Fora je u nazivu

pre 5 meseci

Krecu od '92 jer je tad pocela sezona 1992/93 koja je bila prva sezona Lige sampiona.
Š

Šid

pre 5 meseci

Dinamo može da bude recept za druge. Godinama u prvoj ekipi bude 7-8 domaćih fudbalera. Dobro prodaju, imaju rezultate. Zadnjih 15-16 g uvek u grupnoj fazi. Za ovo doba vrhunski domet
K

Kataklinger

pre 5 meseci

Da sumiramo klubove iz Srbije: 5 učešća u grupnoj fazi, 30 utakmica učinak 2-5-23 svih pet puta 4. mesto u grupi, bez izlaska makar u LE sa 3. mesta gol razlika 20:73 Ovo nije takmičenje za nas i to je to. LE bi bila po meri, LK sa sakupljanje bodova.
P

PFS

pre 5 meseci

Spucano 250m na dve-tri Ls!!!!!
-

- prava priča -

pre 5 meseci

Nadam se da ćemo uskoro dobiti Jadransku ligu u fudbalu u kojoj će recimo igrati: Maribor, Olimpija, Dinamo, Hajduk, Rijeka, Osijek, Borac BL, Zrinjski, "večiti", Voša, TSC, Budućnost, Vardar. Početi bez gostujućih navijača, kao što se i igra u nekim drugim zemljama. Mislim da bi se za takvo takmičenje većina klubova ozbiljno pojačala. Bilo bi dobro napraviti i drugu ligu.

❤️❤️❤️❤️

pre 5 meseci

Slazem se bilo bi daleko vece interesovanje, jace takmicenje, visr sponzora, gledalaca na tribinama, visenovca od tv prava, samim tim i kvalitetnije ekipe, jedino tako klubski fudbal na ovim prostorima moze da ozdravi...

Mali peca

pre 5 meseci

ne bukvalno ne , ako bi ikad pravili regionalnu ligu imalo bi smisla sa grcima ,madjarima ,rumunima + ludogorec , a najbolja varijanta bi bila neka na nivou istocne evrope i centralne sa ovima + cesi i poljaci mozda austrija , klubovi iz cg,makedonije ,bosne ( sem zrinjskog mozda ) i slovenije nema smisla, hrvacka liga je jaca od nase ali bilo bi problema sa navijacima
T

Televizor

pre 5 meseci

@Mali peca Rumunija ima 18 miliona stanovnika, kao cela Jugoslavija, dobru ekonomiju, velike stadione i gradove... Zasto bi oni ulazili u bilo kakvu regionalnu ligu.
b

bakala

pre 5 meseci

stalno pominju iz uefe kao nema termina jos i za regionalnu ligu! pa kako nema?! neka se igra na prolece lepo, kada jedino mozda Dinamo igra u Evropi. svakako bi "super" ligu trebalo smanjiti, da bude jaci kvalitet, na prolece lepo neku regionalnu, jadransku kako god. EX YU bi bila zanimljiva sigurno ali ima tu zato i negativnih strana. ali da, trebalo bi, mene zabole da gledam najjaci evropski fudbal, daj malo Zvezdu i jacih nam utakmica.
L

Logos

pre 5 meseci

To nema nikakvog smisla jer to Hrvati neće prihvatiti po cenu života i hvala im na tome jer očigledno još ima Srba koji bi pravili neku Jugoslaviju u kojoj smo tako stradali. Dalje iz te takve lige bi opet samo jedan klub išao u ligu šampiona što znači da bi Zvezda ili Dinamo svake godine izvisili za potencijalno velik novac što je neprijvatljivo.
L

Lektor

pre 5 meseci

Rumunija ima 19 miliona.
g

gost1978

pre 5 meseci

ali gleda se samo LS show
T

Terza Robija

pre 5 meseci

Zamisli imas 6 poraza u grupi sa Sahtjorem i Bragom. Imas 0 pobeda, 3 remija i 9 poraza na 12 utakmica LS i posle sezone gde si ispao iz kvalifikacija sa 0:6 od Nordsjelanda bez stida prozivas Zvezdu sto nije prosla grupu sa Cityem i Lepizigom. Kakav manjak inteligencije i osecaja za realnost
@

@Terza Robija

pre 5 meseci

Nije ni cudo sto smo tu gde jesmo, sa botovskim mozgovima kao tvoj.. Ti si iz ovog teksta to izvukao? Ne da se kao mucenici ne vidimo u Evropi, ni jedan od nasa dva tima, ne to da su nam najgori rezultati, nego "ahahaha vidi gde je Partizan"? Navijac po meri danasnjih funkcionera.
T

Tema dilema

pre 5 meseci

Tadasnji Sahtjor nije nista slabiji od danasnjeg Lajpciga, a tadasnja Braga je i jaca od ovog Jang Bojsa. Sahtjor je '09 OSVOJIO Ligu Evrope, a Braga je '11 igrala u finalu LE pa ti vidi...
T

Tuzna slika

pre 5 meseci

Ovo je jako tuzna slika i iskreno sam iznenadjen. Znam da Partizan nikoga nije dobio, imali smo LS kada je Porto bio prvak te godine, a Marsej uzeo LE, tj kup UEFA, Real sa prvim galaktikosima, a niko nas nije dobio kod kuce.. Ali sam zaista mislio da su Zvezdina ucesaca bila bolja, a ovo jasno pokazuje da smo poslednji u regionu. Busamo se nesto, slusamo razne mesetare koji vicu kako je nas fudbal vodeci u regionu, a onda ovakvo otreznjenje..
T

Terza Robija

pre 5 meseci

Kazu Grobari da je Zvezda najlosiji tim LS ove sezone sa 1 bodom a i takva je bolja od Partizana sa 0 bodova hahaha

Ma da

pre 5 meseci

Idemo takmicenje ko je gori 1 prema 0 za Zvezdu a koliko para je u nju spucano o tome necemo ostavicemo to za kosarku tu se lakse izmislja i manipulise ciframa i platama.
G

Gosti iz Nisa

pre 5 meseci

Najskuplje pojacanje Radisa Ilic par desetina hiljada eura vs Hvang, Serif, Motika itd itd 10 miliona za dva igraca i veliki Radisa ilic od 20-30k eura .
U

Uvaljeni linijas

pre 5 meseci

Nije problem ni igra ali na koji nacin je uvaljen ovaj golman Azar nemam reci decko nezna da izadje na loptu u svom petercu krivac je za minimum jedan poraz a verovatno i vise imali smo svakakvih golmana ali ne bas da nezna da izadje na loptu drzi se linije ko konj kad ga vezes.
L

Lazio

pre 5 meseci

A polu-finale Zvijezda-Sampdoria?
S

SABAH

pre 5 meseci

Pa ko nam to nema nijednu pobedu hahahahahahaha kmeeee
A

Aruna Dindane

pre 5 meseci

Do 2000 klubovi sa ex yu prostora su mogli da se nose sa najjačim timovima,dok je još bilo igraca koji su ponikli u bivšoj yu,to dosta govori koliko se bolje radilo pre 35 godina nego sada
V

Vratolom

pre 5 meseci

Nije se bolje radilo u klubovima, nego je liga bila jaca, imao si 4-5 klubova koji su konkurisali za titulu. Pogledaj danas (i u prethodne 33 godine) ovu svinjariju od lige kod nas, gde se titula odredjuje u kabinetu vladajucih stranaka u Beogradu.
P

Popsi

pre 5 meseci

Da se ne lažemo, Partizan ne bi ni video LŠ da pokojni Marjanović i Tole, a posle Boris Tadić nisu nameštali utakmice čitavih 6 godina. Baš za tih 6 godina Zvezda je stalno dobijala derbije. Kakva slučajnost hah.
I

Interesantan zaključak

pre 5 meseci

Evo sada sam proverio, u 5/6 sezona kad je Partizan osvojio titulu je imao bolji međusobni
s

sasa l

pre 5 meseci

nema logike ovo raditi. porede se neuporedive stvari. totalno gubljenje vremena i za autora teksta i za citaoce.
R

Rural ominubus

pre 5 meseci

Nas fudbal moze da spasi samo regionalna liga i privatizacija BG blizanaca, nista drugo.
Б

Бох

pre 5 meseci

Ма кога још занимају ове комшије и екс Ју.
c

cipar

pre 5 meseci

Zvezda je i tu među najgorima:)) Pa jedan Maribor je uspešniji od Zvezde...
G

Guh

pre 5 meseci

Zvezda očekivano najgora kada se sve sabere.
J

Jöle 39

pre 5 meseci

Zvezdana je opet ušla u istoriju kao najgori tim u poslednjoj sezoni lige šampiona. Živeo stub Srpstva.
1

10ticker

pre 5 meseci

Kad Terzic podnosi ostavku? Ko ce da objasni sve ove propale transfere? Ajmo momci!
Л

Лаик

pre 5 meseci

"Спонзоре", јесте ли случајно или намерно заборавили Звездину 92?
O

OOiO

pre 5 meseci

Namerno jer to nije bila Liga sampiona, vidi se da si laik.
j

jos da politika

pre 5 meseci

Mamica ne otera, i grupu bi da prodju
N

Nesretno sa Sahtarom

pre 5 meseci

Joj jos ona sezona 3:1 vodi dinamo protiv Sahtara na Maksimiru i u zadnjih 5,6 minuta 2 gola prime u 3:3. S pobjedom bi bili u 1/8 finala i to 2 kola prije kraja… na kraju ni 3.
F

Fußballspieler

pre 5 meseci

Kada bi na ovu tabelu dodali prvu sezonu kada se igralo po grupama a to je sezona 1991/92 kada je Zvezda bila medju 4 najbolje ekipe u Evropi ova tabela bi mnogo drugačije izgledala.
Z

Zivbio

pre 5 meseci

Zivis u oblacima proslo je od tog godina i godina. Osvrni se na sadasnjost i buducnost druze nemoj da si zaglavljen u tim godinama kad pola komentatora na mozzartu nije rodjeno...
U

Ugo30

pre 5 meseci

Taj sistem ne može da se poredi sa onim koji je nastao godinu dana nakon te titule. Tada je Zvezda do finala odigrala 6 utakmica. Nakon toga pa sve do danas igraš toliko utakmica samo u grupi. Tada je format bio kup, sada je to ligaški sistem. Ne možeš da uporediš.
@

@fudbaler

pre 5 meseci

Ajde reci ime/slovo grupe u kojoj je bila Zvezda i sa kim to ye godine kad se PrVo IgRaLa GrUpA? Ahahahah kakvi sve imbecili i dalje zive u ubedjenje da mogu da lazu i da to prolazi... Te godine Zvezda je odigrala ukupno 9 utakmica u kupu sampiona.. Verovatno su igrali grupu neku u kojoj su svi odigrali medjusobno u jednom poluvremenu.. Na 10 min se ekipe menjaju...
J

Jöle 39

pre 5 meseci

Kad u jednom takmičenju imaš za rivale valletu, Grashopers i slične veličine šta onda reći. Koliko je nebitno govori i činjenica da je uefa od sramote promenila ime baš takvih klubova kakav je vaš i gore navedeni
N

NoName1

pre 5 meseci

Za ovoga koji pita koja je bila Zvezdina grupa - bila je grupa A, gde je Sampdoria bila prva, Zvezda druga iako je svoje utakmice kao domaćin igrala u Budimpešti i Sofiji. U grupi B prva je bila Barselona. Tada je bilo takvo pravilo da prvoplasirani igraju finale. Nije bilo polufinala.
I

Istina 1

pre 5 meseci

U grupu A Sampdorija Zvezda Anderleht Panatinaikos U grupi B Barselona Prva
Q

Qw123

pre 5 meseci

Znali smo i bez ovog teksta da je partizan najgori hahaha
@

@Qw123

pre 5 meseci

I mi smo druze takodje znali da ce od 32 kluba iz LS CZ, biti ubedljivo poslednja na 32. mestu, sto je najveca bruka u istoriji srpskog fudbala.
m

milo123

pre 5 meseci

@grobar: najveca bruka u istoriji srpskog fudbala je kada ekipa ucestvuje u LS i sticajem okolnosti zavrsi zadnja? Dabogda svake godine se tako brukali. Ima tu nekih drugih bruka i brukica za koje svi mi znamo, ne moram ja da navodim sad.
O

OOiO

pre 5 meseci

Naravno da je ovo ubedljivo najgora sezona za Srbiju, Partizan 2010. nije imao nikoga iza sebe.
s

strucnjaci

pre 5 meseci

Koji promasaj od teksta. Blam.
L

Lykos22

pre 5 meseci

Ova sezona je najdosadnija bila, jedna neizvesna grupa, i jedno iznenadjenje, ostale sve resene posle treceg kola ili predvidive. Nesto je moralo da se menja da li je to dobro videcemo.
G

Gosti

pre 5 meseci

Boze kako sam se ponadao da cu od jutros procitati da je ovo djub.e dao sam ostavku..E moj talentu od trenera...obrazu i egoisto..
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

UEFA je sranje. Upropastise i ovo malo sto valjalo.
F

Figos

pre 5 meseci

Elaborisi?