Komentari na vest

Krasić: Imao sam ponude i Sitija i Bajerna, ali ne žalim što sam izabrao Juventus

K

Kako

pre 5 meseci

Je Lane lepo rekao svom kumu Krasi pre desetak godina.. Kume možeš tako do 26 27 g posle meča uz cigarete i viski al posle više nećeš biti za ozbiljan fudbal.. I tako je bilo. Igro je Krasa fenomenalno do 2010 a onda fizički više nije mogao na sveskom nivou. Inače po znanju je bio u svetskom vrhu
D

Dusanrsrsrs

pre 5 meseci

Za jedno staromodno sebicnobdesno krilo vise nego dobru karijeru je naarvio.
b

bolje

pre 5 meseci

ta staromodna sebicna nego danasnja lazna koja trce ko ptice trkacice a veze sa fudbalom nemaju
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Zauvek ce mi ostati u secanju zlostavljanje Holgera neduznog Badstubera protiv nemacke na SP, koji je na poluvremenu ostao u svlacionici. To je inace igrac za kojeg je Gvardiola rekao da je najbolji defanzivac na svetu. Toliko o tome da je Krasic prevara...
K

Kroki

pre 5 meseci

Kažu ništa ne radi, ublehari po Novom Sadu i obilazi birtije.
k

kalabasas

pre 5 meseci

Kroki@ sta da radi covek multimilioner,cepa ,obilazi birtije i zanima ga samo vremenska prognoza.
G

Guh

pre 5 meseci

Nekad Vidic danas Eraković i Babic, nekad Krasic danas Radonjić
M

MileSrbin90

pre 5 meseci

I sta smo uradili na fudbalskoj sceni sa vidicem,ivanovicem,suboticem,kezmanom,krkrasicem itd??? Nazalost ništa !
И

И

pre 5 meseci

U Italiji mu je ono jedno simuliranje uništilo karijeru, počeo je savršeno, do tog trenutka. Kakva se tu frka digla, bukvalno propaganda protiv njega, dan danas ne mogu da razumem. Koliko ljudi simulira iz vikenda u vikend, a on je zbog tog jednog punio naslovnice nedeljama, zviždali mu kompletni stadioni, odstranjen iz tima. Tu je počeo da gubi volju rekao bih i odmah je naglo izgubio na brzini, a kada krilo koje koristi samo jednu nogu izgubi na brzini, tu je kraj, ne može više da igra ni treću ligu. Prelazak u Juve došao je takodje kasno, baš zbog toga što igrač takvih karakteristika zavisi od brzine, trebao je doći dve godine ranije.
N

Nema veze s njim

pre 5 meseci

Italijanski mediji su poznati po hajkama na Juventus i sve što ima veze s istim, dobri Kraske im je dao municiju za mitraljeze. Da je to napravio u bilo kom drugom timu ne bi ni bio kažnjen.
a

akica1982

pre 5 meseci

Upravo tako,taj momenat mu je promenio citavu karijeru a inace je igrao dobro.
P

PartizanPFK

pre 5 meseci

Slobodno napišite i da je 2013 god tadašnji prvi potpredsednik Vlade stopirao njegov transfer u FK Partizan kako bi se miljenica progurala do titule! Ostaje šteta što Miloš nije zaigrao za voljeni klub, ali dobro biće dana za mejdana. U Torinu je nosio omiljene boje!
H

Hayvan

pre 5 meseci

Koliko ste dosadni s partizanom i zvezdom. Nesto vama fali debelo u glavi da na svakoj vesti morate se prepucavati
V

Vucko Level Pro

pre 5 meseci

Ovo je tačno. Ja sam probao jednom na FM da ga dovedem piše lepo: "Your bid was disallowed by Serbian PM Vucich". I onda još Zvezda na to dovede Nejmara, Mesija i Ronalda.
M

Mop

pre 5 meseci

To u ovom mulju ni o njemu, Duletu Vujoševiću, Rakićeviću kome karijeru upropastili. Gde je duh koji cepa desetke u trenerskoj školi.
A

Alex20

pre 5 meseci

Ma da tacno da je dosao ovaj 'Bebeto' sa kosicom verovatno bi ste postigli neverovatne uspehe jer takav igrac nije vidjen na ovim prostorima a i sire,ja verujem od onog 0:1 na Jna protiv Junajteda pa 'velikih' meceva sa 'velikanom' Qpr i nekih imaginarnih pobeda, vas najveci uspeh sa Krasicem u timu bi bio njegov sprint po strani i to bi ste racunali kao trofej.
M

Milosvs92

pre 5 meseci

Svako navija za vas, vec postajete naporni.
m

monteroo

pre 5 meseci

Covek igrao na suvi talenat,brzinu i hitrinu a u juveu to ne moze mora i teretana i fizio ,full tajm dzob...kako sam kaze nisam dovoljno radio....ali dobar decko i igrac..pa pretrcao je sest nemaca na SP...pre nego sto je lane upao u kanal.
7

73

pre 5 meseci

Lik je trcao pognute glave dok ne vidi gol-aut liniju...
н

није ово текст о

pre 5 meseci

Радоњићу....
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

I takvog ga doveo Juventus? Nemoj da se blamiras. Krasic je zlatnom periodu CSKA koji je dolazio do zavrsnica evropskih takmicenja, bio medju najboljim igracima.
B

Birokrata

pre 5 meseci

Jako jednostran igrac, bio je odlican dok ga nisu skautirali detaljno i provalili kako dribla i kuda se krece brzo je potonuo. A i sem toga, Juventus je jedan od najgorih mogucih izbora za mlade igrace i dokazivanje.
P

Penzos

pre 5 meseci

Njegov boravak u Juventusu je obeležilo simuliranje penala, posle kog je ispao iz tima i više se nije vratio u ozbiljnu konkurenciju.
b

buskando trabaho

pre 5 meseci

Loš šut, loš pregled igre, loš centaršut, uopšte nema levu nogu, defanzivno ne postoji, fizički mekan i slabašan u skoku, ali brate, kad se uhvati one desne strane sa loptom u nogama, nema teoretske šanse da ga uhvatiš, ne pomaže ni laso. Bukvalno nezaustavljiv. Procenat uspešnih driblinga, tj. prodora, 99%.
B

Birokrata

pre 5 meseci

Nezaustavljiv , dok ga ne usmeris na slabiju nogu..tu prestaje sva magija i postaje suvi prosek od igraca.
R

Realnoo

pre 5 meseci

Jedna od najvecih prevara koja je obukla dres Juventusa uz Vlaovica, a ne zna se kad je Juve bio gori, da li u Krasicevo vreme ili danas.
в

вероватно си у то

pre 5 meseci

време кључао у ћалетовим мошницама и чекао да она напољу повуче цуг...
D

De jàn

pre 5 meseci

Jos uvijek se sjecam naslova iz italijanskih medija 'mama mia Krasic' nakon sto je spakovao tri komada na jednoj utakmici u Seriji A u drugoj ili trecoj utakmici. Mislio sam da ce da bude njihov najbolji igrac ali sudbina je zeljela drugacije..
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Bio je najbolji kada je trener bio Del Neri. Ta formacija mu je savrseno odgovarala, za njegov stil igre. Najbolji igrac Juventusa te sezone kada su se vratili u prvu ligu, bez dileme.
6

66788

pre 5 meseci

Milos je bio odlican igrac godinama je igrao dobro za Cska i u Jeventusu prva sezona odlicna a sigurno je imao dosta ponuda kad je odlazio iz Cska da nam je sad jedno krilo u reprezentaciji kao sto je bio Milos to nam fali da neko probije.
G

Grajkula

pre 5 meseci

Ne znam, Bajern je delovao kao bolja opcija...
I

Inzaghi

pre 5 meseci

Kakva bolja opcija, pa minuta ne bi video pored Robena i Roberija kad su zdravi. Jedino da pali sveću svake nedelje u crkvi da se neko povredi jer im je to bila jedina mana.
@

@Inazghi

pre 5 meseci

Pa ni u Juveu se nije naigrao..
I

Inzaghi

pre 5 meseci

Jeste igrao prve sezone i bio starter dok nije došao Konte u drugoj.
P

Petrović Njegoš

pre 5 meseci

Najbolji srpski krilati vezista još posle Petrović Pižona
g

glavati.jugosloven

pre 5 meseci

Zar nije Andrija Zilo Zivkovic?!
K

Koan

pre 5 meseci

Šta znači krilati, imao je krila? 😜