"Brus Arena"
"Brus Arena"

Kriv ili nevin? Selektor SAD priznaje krivicu za kvalifikacioni debakl Jenkija!

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.10.17. | 10:23

Vođa Jenkija kaže da su njegovi štoperi bili nesigurni, a napadači jalovi… Trinidad ih je zbog toga poslao da od kuće gledaju Mundijal u Rusiji

Brus Arena

Selekcija Amerike se solidno obrukala kada je izgubila od Trinidada i Tobaga sa 2:1. Zbog ovoga, selektor SAD, Brus Arena mora da položi račune, pošto Jenkiji po prvi put, još od Svetskog prvenstva u Meksiku 1986. neće biti na Svetskom prvenstvu.

Izabrane vesti

“Ne bi trebalo da ostanemo kod kuće dok traje Svetsko prvenstvo. Preuzimam kompletnu odgovornost. Nisu nas zanimali rezultati ostalih mečeva, jer mi smo podbacili. Izgovora za sve ovo nema. Protiv Trinidada i Tobaga je trebalo da osvojimo barem taj jedan bod. Za KONKAF je dobro da je imao ovako kompetitivno takmičenje, Meksiko je bio dominantan, a Kostarika je pokazala kvalitet. Panama, Honduras i SAD su pokazali da nemaju stabilnu igru kroz kvalifikacije”, priznao je Brus Arena, nakon što je prelomljeno da na Mundijal direktno idu Meksiko, Kostarika i Panama, a u baraž Honduras i Australija. Amerika je pukla, a šef tima je kriv. Šta je rekao u svoju odbranu?
“Nesrećno smo primili prvi gol, ali je drugi gol Trinidada bio zaista izuzetan. Prvo poluvreme je bilo veoma, veoma loše. U drugom delu igre smo bili bolji, ali ipak treba čestitati protivniku. Zaslužuju sve pohvale za pobedu, dobili su mnogo duela, dok su naši štoperi sa druge strane bili veoma nesigurni. Napadači nisu mogli da zadrže loptu, odigrali smo loše i takve stvari se događaju. Šta da vam kažem kažem”, zaključio je Brus Arena.

(Foto: Action Images)


tagovi

SADkvalifikacijeBrus Arena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara