Krstičić: Došli su da odugovlače vreme...

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.08.18. | 23:03

„Morali smo više da trčimo“, smatra Zvezdin vezista

Mozak Zvezdinog tima. Ne samo zbog penala koji je iznudio, Nenad Krstičić je ponovo bio pokretačka snaga crveno-belih, pošto je uradio sve što se očekuje od modernog veziste, ali – na nesreću srpskog prvaka - nije to bilo dovoljno da se obori na patos Spartak iz Trnave.
Znali smo da su Slovaci trkačka i agresivna ekipa. Dobro smo otvorili meć, ali su nas iznedili golom, prakticno vec iz sledećeg napada“, širi ruke motorino sa pedigreom iz Serije A.

Pojasnio je gde je zakazao domaćin.
Njihov najveci kvalitet je trčanje. Morali smo da odgovorimo na isti način. Gosti su odugovlačili vreme. Došli su sa tom namerom i uspeli. To je fudbal, nismo iskoristili naše sanse. Ušli smo i mi jako u utakmicu. Znali smo da igraju grubo. Morali smo vise da tražimo loptu u prostor i budemo agresivniji. Glavu gore, idemo dalje, verujem da ćemo proći u plej-of“.

Izabrane vesti

Revanš je već za sedam dana. Zvezdi je potreban bar gol...
Nisu nam dozvoljavali da možemo da igramo. Očekujem sličnu utakmicu u Trnavi. Ne želim da razmišljam o procentima i tome ko je bliži prolazu. Ostao sam da igram Ligu šampiona i razmišljam samo tome“, dodao je Nenad Krstičić.

FOTO: Star sport


tagovi

Nenad Krstičićkvalifikacije za Ligu šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara