Kulibali opominje: Ne smemo da se igramo... Ovo je istorijski stadion!

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.09.18. | 19:19

„U utorak će nam biti kao našim rivalima kod nas u Seriji A“

Evocirao je uspomene na davne dane Karlo Anćeloti na onu čuvenu beogradsku maglu, vreme kada se igrao neki drugi fudbal, kada je italijanski stručnjak tek trasirao svoj put ka najvišim trenerskim visinama.

Izabrane vesti

Sada je ponovo tu kao trener Napolija, tri decenije posle utakmice koja je ostala upisana u istorijske knjige. Zanimljivo, Anćelotijev pulen Kalidu Kulibali nije ni bio rođen kada se igrala ta, čuvena utakmica, ali je svestan težine imena Crvene zvezde i stadiona na koji će u utorak uveče (TV Arenasport, 21.00) istrčati na startu Lige šampiona. 
„Biće nam jako teško. Zvezda ima igrača više na Marakani. Neće nam biti lako i to trener zna“, rekao je Kulibali novinarima na konferenciji za štampu. 

Svestan je reprezentativac Senegala kakav je raspored kvaliteta u Grupi C, ali je isto tako siguran da niko ne sme da otpiše srpskog šampiona.
„PSŽ i Liverpul su možda favoriti, ali Zvezda je isto tako jaka kod kuće. Moramo da damo sve od sebe kako bismo prošli dalje. To prošle godine nismo uspeli . Slušamo trenera i radimo sve što nam kaže. Hoćemo da prođemo, ali biće jako teško na ovom istorijskom stadionu. Prošla sezona je prošla, sada razmišljamo samo o onom što nas čeka“.

Govorio je Kulibali i o velikim promenama koje su se desile u klubu i dolasku Karla Anćelotija na kormilo.
„Meni je super, ovo je pozitivan deo mog života. Dobro igramo na početku Serije A. Trener nam mnogo pomaže“.

Upitan je stameni Senegalac da prokomentariše atmosferu koju prave Zvezdini navijači i da li ga plaši taj huk sa tribina?
„Meni ništa ne plaši. Znamo da neće biti lako. Ne smemo da se igramo. Imamo isto tako vatrene navijače kod kuće. U utorak će nam biti kao našim rivalima kod nas u Seriji A“.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara