Mesut Ozil (©Reuters)
Mesut Ozil (©Reuters)

Kuva između Ozila i DC-a, i to bukvalno: Amerikanci mu nude prodajno mesto za kafu na svom stadionu

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.01.21. | 09:48

Uz to, obećana mu i promocija garderobe "M10"

Nije prvi put da se Mesut Ozil dovodi u vezu sa transferom “preko bare”, ali čini se d je DC Junajted na dobrom putu da konačno i privoli bivšeg nemačkog reprezentativca da napusti Arsenal.

Pod oznakom ekskluzivno portal Fudbal London piše da je klub iz Vašingtona spreman da Ozilu ponudi prodajno mesto na svom Audi Fild stadionu za njegov “39 steps kofi”, lanac kafe koji ima po Engleskoj, ali i širenje njegove garderobe “M10” po Sjedinjenim Američkim Državama.

Izabrane vesti

Uz te dve stavke u ponudi, ključno bi moglo da bude i prijateljstvo Ozilovog menadžera Erkuta Soguta sa izvršnim direktorom DC Junajteda, Semom Porterom. Upravo je Sogut odigrao važnu ulogu da Vejn Runi leta 2018. dođe iz Evertona, pa se u Vašingtonu ponovo uzdaju u njegov uticaj na igrača.

Ozil ove sezone nije odigrao ni minut za Tobdžije, pošto ga Mikel Arterta nije registrovao za utakmice Premijer lige i Lige Evrope, a poslednji nastup za Arsenal upisao je 7. marta u pobedi nad Vest Hemom sa 1:0.

Podsetimo, reč je o rekordnom transferu londonskog kluba iz 2013, kada je Real Madridu plaćeno 47.000.000 evra za njegov dolazak. Imao je zapaženu ulogu u početku, ali su potom nastali problemi na relaciji sa trenerima i klupskim rukovodstvom.

Već neko vreme Arsenal pokušava da ga proda ili makar pozajmi, međutim, nekadašnji nemački reprezentativac ne želi da se odrekne nedeljne plate od 350.000 funti koja mu je po ugovoru garantovana do kraja sezone.

Imajući u vidu da ne igra, čak i ne trenira sa ekipom Arsenala, možda je vreme da popusti i pristane na transfer. Pored kluba iz Vašingtona pominje se i Fenerbahče, za koji pojedini turski mediji javljaju da je takođe blizu Ozilovog potpisa. Videćemo ko će pobediti u trci za potpis 32-godišnjeg veziste.



tagovi

ArsenalMesut Ozil

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara