Bareiro slavi pogodak sa Onisivom (©Reuters)
Bareiro slavi pogodak sa Onisivom (©Reuters)

Kvote na Majnc i RKC su najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.05.23. | 11:29

Nigde nećete naći veće

Petak je standardno zagrevanje za bogat kladioničarski vikend. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Majnc protiv Šalkea u Bundesligi i na RKC naspram Volendama u Erediviziji (sve mečeve prvenstva Nemačke možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

U prošlom kolu dogodio se tužan događaj za Majnc. Izabranici Boa Svensona su izgubili prvi put u poslednjih 11 kola, pošto ih je pobedio Volfzburg sa 3:0. Ovaj fijasko je primorao tim da se pomeri sa sedmog na osmo mesto na tabeli i sada zaostaje tri poena za najboljih šest. Druga sredina aprila bila je jedna od najboljih za Šalke ove sezone. Momci Tomasa Rajsa su 14. aprila pobedili Hertu (5:2), zatim je usledio veliki poraz od Frajburga (0:4), a posle slavlje nad Verderom (2:1). Pobede u dva od poslednja tri kola omogućile su Rudarima da napuste poslednje mesto na tabeli i da priđu korak od crte.

RKC - VOLENDAM (PETAK, 20.00), KEC 1,95

RKC igra sezonu na veoma visokom nivou, imajući priliku da se na osnovu svojih rezultata probije u evropska takmičenja. Trenutno je deveti na tabeli sa 38 bodova, iza osmog NEC-a je samo zbog gol-razlike. Propustio je priliku tim iz Valvajka da se probije među osam najboljih zbog dva poraza u nizu od Go Ahed Iglsa (2:3) i AZ Alkmara (0:3). Volendam se tokom proteklog perioda borio za opstanak, u kojem je trenutno uspešan. Tim iz okoline Amsterdama sa 30 bodova se nalazi na 14. mestu na tabeli, na dva poena od 16. Ekscelziora. U prošlom kolu Volendam je pobedio Kambur sa 2:0, ostvarivši osmu pobedu u sezoni.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara