Lalatović o omalovažavanju iz Humske: I hoćemo da budemo Obilići! To je viteški...

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.03.19. | 16:36

„Stojković i Rikardo godišnje zarađuju koliko iznosi ceo budžet Radničkog, a mi njima bežimo osam bodova“, kaže strateg Nišlija

Nikad ovako nije bilo. Da Radnički veže sedam pobeda, da razdvoji večite, da maltene kao favorit stiže u Humsku 1. U takvom raspoloženju dolaze Nišlije u Beograd, uverene da seriju od 22 meča bez poraza mogu da produže na stadionu Partizana.

Tu ih čeka možda i najteži ispit u dosadašnjem toku seozne još od letošnjeg gostovanja na Marakani, kad su pretrpele jedini poraz u Superligi.
Pred nama je derbi protiv ekipe koju cenimo, nadam se lepom i kvalitetnom meču u pravoj fudbalskoj atmosferi. Ne dopadaju mi se neke izjave na njihovoj televiziji, konstantno se podgreva atmosfera i pravi nepotrebna tenzija uoči ovog susreta. Mi ne idemo u Humsku da se bijemo, već da igramo fudbal. Drugi smo na tabeli, zasluženo smo na terenu zaradili ovih 59 bodova, hoćemo da se borimo za trofeje, a tamo neko nas omalovažava, naziva drugim timom Crvene zvezde i Obilićem“, predočio je Nenad Lalatović.

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Radničkog nacrtao je model ponašanja svoje ekipe u najzanimljivijem meču 25. prvenstvene runde, sve u svetu izjave Vladimira Stojkovićapreživeli smo Obilić, preživećemo i Radnički“.
„U sredu i hoćemo da budemo Obilići. Biti Obilić je za mene nešto dobro, to znači da želimo da igramo fudbal, ponašamo se viteški i pokažamo da nismo slučajno na poziciji na kojoj se nalazimo. Veoma respektujem Partizan i trenera Zorana Mirkovića, moj je veliki prijatelj, smatram da su crno-beli ozbiljna ekipa, ali moram da kažem da se njih uopšte ne plašimo. Odušemo samopouzdanjem, verujemo u novi pozitivan rezultat“.

Radnički ima osam bodova više šest rundi pre plej-ofa, ako ostane neporažen imaće mnogo veće šanse da doigravnje dočeka na drugoj poziciji, pa da istog rivala sačeka na svom Čairu.
Nemamo nikakakav pritisak, bežimo osam bodova Partizanu. Odlično znamo vrline i mane tog tima i spremni smo da se pokažamo u najboljem svetlu, a u Niš vratimo neporaženi. Ne idemo da ne izgubimo, već da pobedimo“.

Pohvalio je šef struke Radničkog ekipu Partizana za izdanje u 159. večitom derbiju.
Gledao sam meč protiv Zvezde i video mnoge dobre stvari u igri crno-belih. Mirković radi sjajan posao i napravio je dobru hemiju u ekipi. To što neće igrati Zdjelar i Zakarić nas neće zavarati, verovatno će početi Pantić i Tošić, možda će se Kosović pomeriti pozadi. To su sve reprezentativci, na papiru imaju tim koji bi morao da se bori za titulu. Samo golman Stojković i Rikardo godišnje zarađuju koliko iznosi ceo budžet Radničkog, a mi njima bežimo osam bodova. Smatram da su šanse 50:50 i daćemo sve od sebe da imamo veću prednost. Što se tiče našeg sastava, nemamo kadrovskih problema i ekipu koja dobija neću menjati“, završio je Nenad Lalatović.

FOTO: Star sport


tagovi

Radnički NišNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara